Prima pagină » Xiaomi 14 Pro se lansează oficial pe 26 octombrie și va aduce o cameră cu diafragmă cu deschidere variablă, HyperOS

Xiaomi 14 Pro se lansează oficial pe 26 octombrie și va aduce o cameră cu diafragmă cu deschidere variablă, HyperOS

de Roboțelul @ iDOR.info
xiaomi-14-pro-se-lanseaza-oficial-pe-26-octombrie-si-va-aduce-o-camera-cu-diafragma-cu-deschidere-variabla,-hyperos

Începem săptămâna cu primul teaser oficial pentru Xiaomi 14, teaser ce vine la pachet cu data lansării. Noul flagship va debuta oficial pe data de 26 octombrie și vorbim aici despre lansarea din China pentru că piața globală va mai avea de așteptat până în trimestrul 1 pentru a primi la vânzare aceste noi dispozitive. Seria este compusă din Xiaomi 14 și Xiaomi 14 Pro, iar din vara anului 2024 vom avea cel mai probabil și un Xiaomi 14 Ultra. 

Xiaomi 14

Imaginea promo dezvăluită astăzi scoate la iveală o mică parte din design-ul lui Xiaomi 14, cu muchii plate și ceea ce pare a fi un modul mare de cameră foto. Ambele vor avea noua interfață HyperOS și vor dispune de o cameră cu diafragmă cu deschidere variabilă co-dezvoltată cu Leica. 

Telefoanele vor aduce și procesor Snapdragon 8 Gen3 la pachet, iar configurațiile vor include până la 16 GB RAM și 1 TB de stocare flash, asta în cazul variantei Pro. Avem încărcare la 90W pe Xiaomi 14 respectiv 120W pe Xiaomi 14 Pro, iar culorile de la debut sunt negru, alb sau verde, plus roz.

Așteptăm și detalii despre prețuri curând.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Xiaomi 14 Pro se lansează oficial pe 26 octombrie și va aduce o cameră cu diafragmă cu deschidere variablă, HyperOS

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type