Prima pagină » De ziua ei, Prințesa Elisabeta a Belgiei a fost mai șic ca oricând, cu bijuteriile regale

De ziua ei, Prințesa Elisabeta a Belgiei a fost mai șic ca oricând, cu bijuteriile regale

de Roboțelul @ iDOR.info
de-ziua-ei,-printesa-elisabeta-a-belgiei-a-fost-mai-sic-ca-oricand,-cu-bijuteriile-regale

Fiica Reginei Mathilde a strălucit, la propriu, în ținuta ei fashion și cu cerceii împrumutați de la mama sa.

Nu e nicio îndoială că octombrie este luna sărbătorilor regale. Nu numai că am asistat recent la sărbătorirea celei de-a 18-a aniversări a Prințului Christian al Danemarcei, sau a Prințesei Eleanor, care își va aniversa majoratul în doar câteva zile, dar și moștenitoarea belgiană a fost răsfățată în această lună. Ieri, aceasta a împlinit vârsta de 22 de ani, iar Casa Regală a ținut să o sărbătorească prin noi fotografii oficiale. În aceste portrete, pusă în cea mai bună lumină a reflectoarelor, Prințesa Elisabeta a Belgiei etalează un look strălucitor, cu al său top fashion în valoare de 800 de euro, ale cărei aplicații albastre păreau să se reflecte și în ochii săi, și cu perechea de cercei cu diamante.

Fotografiile, semnate de fotograful Bas Bogaerts, arată clar influența Reginei Mathilde asupra stilului fiicei sale mai mari. Nu numai că diamantele de la urechi au fost împrumutate din cutia de bijuterii a mamei sale, dar ea poartă și o ținută a unuia dintre designerii ei preferați, Dries van Noten. Belgianul este responsabil pentru unele dintre cele mai apreciate ținute ale Reginei Mathilde și are chiar o mică nișă în garderoba Reginei Letizia. Așa că era doar o chestiune de timp până când acesta a devenit și el unul dintre preferații Prințesei Elisabeta.

Cu această ocazie, tânăra moștenitoare a ales un top-bijuterie mai mult decât sugestiv. Este vorba despre o piesă vestimentară realizată din crepe de chine de mătase, care are două părți diferite, una dintre ele simulând un top simplu fără bretele, iar cealaltă translucidă și punctată cu perle sintetice și mărgele strălucitoare. Combinat cu o pereche de pantaloni negri simpli de la aceeași marcă, toată atenția este captată pe detaliile de pe corsaj. Machiajul natural, cu un eyeliner ușor în partea cea mai exterioară a ochilor, și părul lejer a completat look-ul tineresc și modern al Prințesei Elisabeta pentru aceste noi fotografii oficiale.

Printesa Elisabeta a Belgiei a implinit 22 de ani   Casa Regala (1) jpg

Casa Regală a profitat de postarea în care a distribuit fotografiile cu Elisabeta pentru a ne reaminti că aceasta își continuă studiile de Istorie și Politică la Universitatea din Oxford, un curs de licență al cărui an terminal a început deja. Iar, la finalul acestei etape, dacă totul decurge conform planului, moștenitoarea se va integra în viața instituțională, luând parte activă la agenda oficială. O schimbare care ar însemna, de asemenea, că fiica cea mare a Regelui și Reginei Belgiei va primi salariul anual de 920.000 de euro, la care a renunțat în urmă cu câțiva ani pentru a se concentra asupra pregătirii sale militare și academice.

FOTO: Bas Bogaerts/Casa Regală




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: De ziua ei, Prințesa Elisabeta a Belgiei a fost mai șic ca oricând, cu bijuteriile regale

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă