Prima pagină » Are voie să fie atât de sexy? Prințesa Elisabeta a Belgiei uimește cu un top transparent

Are voie să fie atât de sexy? Prințesa Elisabeta a Belgiei uimește cu un top transparent

de Roboțelul @ iDOR.info

Tânăra moștenitoare nu se sfiește să poarte piese vestimentare îndrăznețe, care sunt la limita cu protocolul regal.

Cine ar putea purta un top transparent la o casă regală? Ea, cu siguranță. FOTO: Getty Images

Bate un vânt de modernitate și la Casa Regală belgiană, unde moștenitoarea tronului aduce un plus de prospețime cu abordările sale vestimentare. La cei 22 de ani ai săi, proaspăt împliniți în luna octombrie, Prințesa Elisabeta a Belgiei își impune stilul tineresc la Palatul Regal din Bruxelles, mizând pe creatori nordici și piese cu aer modern, inovator – chiar cu riscul de fi la limită cu protocolul regal.

Dacă există o tendință vestimentară care îi seduce în mod deosebit pe membrii familiilor  regale în ultima vreme aceasta este purtarea unui costum. În fruntea acestui fenomen se află Kate Middleton, care și-a definit marea majoritate a look-urilor sale de după vacanța de vară cu acest look. În mod similar, pe 31 decembrie anul trecut, Prințesa Leonor a mizat și ea pe un deux-pièces când a mers să depună jurământul de credință față de Constituție în Congresul Deputaților din Madrid. Iar acum, stilul a fost preluat și de tânăra prințesă moștenitoare a Belgiei, în timpul unei vizite la Spitalul pentru copii „Prințesa Belgiei”.

Prințesa Elisabeta a Belgiei e „noua Kate” a Belgiei. FOTO: Getty Images

Imaginea 1/3: Prințesa Elisabeta a Belgiei e „noua Kate” a Belgiei. FOTO: Getty Images

Ducesa de Brabant a ales, însă, culoarea fisticului, pentru a scoate costumul din zona sa prea formală, având totodată și nasturii plasați mai într-o parte, ceea ce face ca sacoul să se cambreze pe talia ei suplă. Mai mult decât atât, fiica Regelui Philippe și a Reginei Mathilde a împins și mai mult nota îndrăzneață, mixând costumul cu un top transparent pe gât – o piesă nemaiîntâlnită până acum în outfitul vreunei prințese sau regine.

Această creație poartă amprenta designerului belgian Dries van Noten și a fost accesorizată cu cercei My Rossetta de la Carolina Herrera – care îi aparțin, de fapt, Reginei Mathilde, care i-a purtat pe 25 martie 2023.

Regina Letizia a purtat un sacou în aceeași nuanță în vizita din Danemarca. FOTO: Profimedia

Regina Letizia a purtat un sacou în aceeași nuanță în vizita din Danemarca. FOTO: Profimedia

Sacoul fistic, însă, ne amintește de unul similar, într-o frumoasă nuanță de lime de la brandul Mango, purtat recent de Regina Letizia a Spaniei – o altă exponentă a bunului gust și modernității de la casele regale europene.

FOTO: Getty Images




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Are voie să fie atât de sexy? Prințesa Elisabeta a Belgiei uimește cu un top transparent

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă