Prima pagină » Prințesa Kate le va da lui Meghan și Harry o nouă șansă, de Crăciun? Iată ce spun experții

Prințesa Kate le va da lui Meghan și Harry o nouă șansă, de Crăciun? Iată ce spun experții

de Roboțelul @ iDOR.info
printesa-kate-le-va-da-lui-meghan-si-harry-o-noua-sansa,-de-craciun?-iata-ce-spun-expertii

Toată lumea speră în reluarea discuțiilor dintre „fiul risipitor” și Familia Regală britanică, mai puțin cei implicați. Oare spiritul Sărbătorilor ar putea schimba asta?

„De Crăciun, fii mai bun!”, spunea un îndemn, amintindu-ne de faptul că Sărbătorilor sunt despre familie, liniște și armonie. Numai că, din 2021 încoace, spiritul Crăciunului s-a cam estompat în vastele apartamente ale Palatului Buckingham, unde toate tratativele de a-l readuce pe Prințul Harry în sânul familiei au eșuat. Și, cum orgoliile sunt mari de ambele părți, „războiul rece” continuă – deși Harry începe să dea înapoi și să cam vrea acasă…

Dar oare ar fi dispusă Prințesa Kate să le ofere celor doi ramura de măslin? Ea, care a jucat un rol atât de important în discuțiile dintre soțul său, Prințul William, și fratele lui, Prințul Harry…

Ei bine, deși ea și Harry au fost extrem de apropiați, complici chiar și confidenți, acum Prințesa de Wales se simte „rănită și insultată” și crede că „lucrurile au mers prea departe”, afirmă un expert regal.

Fostul corespondent regal al BBC, Jennie Bond, a explicat că, deși Prințesa Kate a jucat un rol de „pacificator” în trecut, ea va face „un pas înapoi” de data aceasta, după ce Prințul Harry a declanșat o serie de atacuri „dureroase” și „supărătoare” la adresa ei. „Catherine a jucat rolul de pacificator în trecut și i-a adus pe William și Harry împreună, și cred că asta vine din propria ei familie și din valorile lor. Dar cred că a ajuns într-o etapă în care a trebuit să facă un pas înapoi, căci lucrurile au mers prea departe și se simte supărată și, sincer, rănită și insultată.”

Expertul a adăugat că Prințesa a luat foarte personal atacurile lui Meghan și Harry la adresa lui William și a Familiei Regale. Cu atât mai mult cu cât nu sunt o familie obișnuită, care-și poate tranșa problemele departe de urechile publicului.

„Cred că William și Catherine au decis de comun acord că își vor continua viața de familie și munca și, în cea mai mare parte a timpului, nu se gândesc prea mult la Harry. Și mă aștept ca viceversa. Nu văd o ramură de măslin întinsă de niciuna dintre părți prea curând”, a mai comentat Jennie Bond, care s-ar baza și pe niște informații din interiorul Palatului.

FOTO: Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Prințesa Kate le va da lui Meghan și Harry o nouă șansă, de Crăciun? Iată ce spun experții

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă