Prima pagină » Harry, gest surprinzător în public. Zvonurile privind divorțul de Meghan, tot mai insistente – Evenimentul Zilei

Harry, gest surprinzător în public. Zvonurile privind divorțul de Meghan, tot mai insistente – Evenimentul Zilei

de Roboțelul @ iDOR.info
harry,-gest-surprinzator-in-public.-zvonurile-privind-divortul-de-meghan,-tot-mai-insistente-–-evenimentul-zilei

Prințul Harry a lăsat deoparte campaniile de educație ecologică și a luat parte la un eveniment important. Acesta a participat la Marele Premiu al Statelor Unite, neînsoțit de partenera lui de viață. După acest gest, zvonurile legate de separarea celor doi au început să circule din nou.

Prințul Harry, singur la Marele Premiu al Statelor Unite

Numeroase vedete au luat parte la așteptata competiție de Formula 1. Printre acesta s-a numărat și Prințul Harry. Deși toată lumea se aștepta să o vadă pe Meghan Markle la brațul lui, acest lucru nu s-a întâmplat. Astfel, acesta s-a bucurat singur de spectaculosul concurs. Pasionat de caii putere, fiul cel mic al Regelui Charles nu ratează niciodată competițiile de acest gen.

Mai mult, acesta a fost surprins într-o ipostază total neașteptată. El a purtat discuții cu șeful echipei Red Bull, Christian Horner.

La un pas de divorț

În ultimul an au existat numeroase zvonuri legate de un posibil divorț între cei doi. Mai mult, numeroase voci susțineau că Prințul Harry ar intenționa să se întoarcă în Marea Britanie. Cu toate acestea recent acesta a petrecut o vacanță de vis alături de Meghan Markle. Cei doi au optat pentru o excursie relaxată în Caraibe. Ducele și Ducesa de Sussex au fost surprinși în tandrețuri pe străzile din Grenadine.

Aceștia au ales să se bucure de vacanța în Caraibe, fără cei doi copii pe care îi iau. În acest sens, presa internațională a notat că fiul cel mic al Regelui Charles ar face pași uriași pentru a-și salva relația. De altfel, în ultimele luni, ambii parteneri ar fi depus eforturi mari în acest sens.

Printul Harry
Sursa foto: Arhiva EVZ

Prințul Harry, amator al curselor de Formula 1

Prințul Harry nu și-a ascuns niciodată pasiunea pentru mașinile cu mulți cai putere. Acesta a participat de-a lungul timpului la numeroase curse de Formula 1. De asemenea, în paginile cărții lansate pe piață a detaliat acest subiect.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Harry, gest surprinzător în public. Zvonurile privind divorțul de Meghan, tot mai insistente – Evenimentul Zilei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type