Prima pagină » Superba Regina Letizia, eclipsată pentru prima dată de fiica ei, frumoasa Leonor, la un bal select

Superba Regina Letizia, eclipsată pentru prima dată de fiica ei, frumoasa Leonor, la un bal select

de Roboțelul @ iDOR.info
superba-regina-letizia,-eclipsata-pentru-prima-data-de-fiica-ei,-frumoasa-leonor,-la-un-bal-select

Weekendul trecut, familia regală spaniolă a fost incredibil de elegantă cu ocazia apariției la Gala premiilor fundației Prințesa de Asturia, organizată la Oviedo.

Ca de obicei, Regina Letizia a Spaniei, în vârstă de 51 de ani, a făcut furori cu alegerea sa vestimentară deosebită, și anume o rochie neagră cu un umăr de la Carolina Herrera, completată de o pereche de pantofi strălucitori de la Aquazzura și un clutch negru fin.

Arătând ca un adevărat superstar, Regina Letizia a ales o coafură cu bucle voluminoase tip Old Hollywood și un machiaj de seară perfect. Alături de regina cea șic au fost prezenți la gală Regele Felipe al VI-lea, fiicele cuplului, Prințesa Leonor și Infanta Sofia, și fosta Regină Sofia a Spaniei.

Moștenind gustul mamei lor în ceea ce privește moda, Prințesa Leonor a optat pentru o combinație atemporală bleumarin, cu taior și fustă plisată, în timp ce Sofia a purtat o rochie geometrică într-o combinație de alb și negru.

Chiar dacă mama ei a dat o nouă probă de stil desăvârșit, fiica cea mare a cuplului regal a fost cea care a atras toate privirile, prințesa transformându-se pe zi ce trece într-o tânără superbă.

Regina Letizia și Leonor la gala Premiilor Prințesei de Asturia

Imaginea 1/5: Regina Letizia și Leonor la gala Premiilor Prințesei de Asturia

În plus, moștenitoarea tronului în vârstă de 17 ani s-a adresat audienței pe scena Premiilor Prințesa de Asturia, asigurând-o că își ia responsabilitatea foarte în serios.

Fiica cea mare a Regelui Felipe și a Reginei Letizia s-a adresat mulțimii cu doar o săptămână înainte ca ea să aniverseze vârstă de 18 ani, pe 31 octombrie, spunând că va fi o „onoare” să depună jurământul pe Constituția spaniolă la sfârșitul acestei luni, când va deveni majoră.

Prințesa Leonor a Spaniei profimedia 0815332497 jpg

Viitoarea regină a Spaniei a subliniat că înțelege „foarte bine și știu care este datoria mea și ce implică responsabilitățile mele” în calitate de moștenitoare a tronului spaniol. Premiile Prințesa de Asturia au loc în fiecare an și recunosc meritele remarcabile în știință, afaceri publice, mass-media și științe umaniste.

Foto: Profimedia, Getty Images




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Superba Regina Letizia, eclipsată pentru prima dată de fiica ei, frumoasa Leonor, la un bal select

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google