Prima pagină » Mihai Bendeac a spus adevărul despre Antena 1. Ce regulă trebuia respectată la iUmor: Înțelegere foarte clară

Mihai Bendeac a spus adevărul despre Antena 1. Ce regulă trebuia respectată la iUmor: Înțelegere foarte clară

de Roboțelul @ iDOR.info
mihai-bendeac-a-spus-adevarul-despre-antena-1.-ce-regula-trebuia-respectata-la-iumor:-intelegere-foarte-clara

Mihai Bendeac a răbufnit și a dat cărțile pe față. Actorul de comedie a spus adevărul despre Antena 1. El a recunoscut că le-a impus o regulă producătorilor de la „iUmor” și a explicat în ce constă aceasta.

Mihai Bendeac, dezvăluiri de proporții

Cunoscutul actor Mihai Bendeac a plecat de la Antena 1 în toamna anului trecut, părăsind emisiunea iUmor, acolo unde era jurat alături de cântăreața Delia Matache și Cheloo.

Imediat după aflarea veștii, presa a speculat că fratele lui Andrei Bendeac a rupt contractul cu Antena 1 pentru că ar fi bătut palma cu cei de la Pro TV. În realitatea însă, actorul de comedie își concentra toată atenția pe filmele pe care le pregătea la acel moment și pe spectacolele pe care le susținea în țară.

Adevărul despre averea lui Șerban Huidu. Din ce mai câștigă bani „cârcotașul”: „E complicat”

După Becali, un alt nume important din fotbal nu e impresionat de povestea lui Columbeanu. Fostul milionar, atacat frontal după ce a ajuns la azil: „Să aibă grijă”

”Eu am avut o înțelegere foarte clară cu producătorii”

Invitat într-un podcast găzduit de Micutzu, actorul român a explicat care este adevăratul motiv pentru care a decis să plece de la Antena 1. El a mărturisit că a avut o înțelegere cu producătorii de la bun început. Acesta le-ar fi spus reprezentanților trustului că vrea ca relație să fie strict profesională.

Răspunsul este foarte simplu. Și răspunzând la această întrebare, cred că o să răspund și la o sumă de alte întrebări care de-a lungul timpului au fost vizavi de treaba asta. Ideea e în felul următor: eu am avut o înțelegere foarte clară cu producătorii în momentul în care am început treaba asta, și anume: eu cu voi nu am niciun fel de prietenie, eu nu fac parte din ceea ce se întâmplă în show-ul ăsta, în sensul în care nu suntem o echipă, cum se întâmplă la alte talent-show-uri, de exemplu. Unde toată lumea este o echipă, unde există o relație între producători și jurați.”, a relatat Mihai Bendeac, în podcastul găzduit de Micutzu.

Mihai Bendeac a părăsit emisiunea „iUmor“ după 13 sezoane în care a făcut parte din juriu. Actorul de comedie a avut mai târziu un conflict cu colegii din echipa de producție, incident în urma căruia a plecat și de la postul Antena 1.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mihai Bendeac a spus adevărul despre Antena 1. Ce regulă trebuia respectată la iUmor: Înțelegere foarte clară

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type