Prima pagină » Oana Zăvoranu și relațiile controversate. Cu cine s-ar fi iubit vedeta pe ascuns – Evenimentul Zilei

Oana Zăvoranu și relațiile controversate. Cu cine s-ar fi iubit vedeta pe ascuns – Evenimentul Zilei

de Roboțelul @ iDOR.info
oana-zavoranu-si-relatiile-controversate.-cu-cine-s-ar-fi-iubit-vedeta-pe-ascuns-–-evenimentul-zilei

Unul dintre cei cu care s-a speculat că Oana Zăvoranu ar fi avut o relație a fost nimeni altul decât fostul procuror Max Bălășescu. El a fost și cel care a instrumentat dosarul vrăjitoarelor. Așa a și argumentat de altfel că a petrecut foarte multă vreme cu vedeta. De altfel, după ce a fost închis pentru corupție, fix în dosarul vrăjitoarelor, Bălășescu a fost vizitat la închisoare de Zăvoranu. Vedeta a explicat atunci că a venit în vizită la un prieten. Fostul procuror a negat dintotdeauna că ar fi avut relații intime cu vedeta. Faptele spun că au petrecut mult timp împreună și nu neapărat în mod justificat.

Un alt personaj despre care s-a speculat că ar fi avut o relație cu Zăvoranu a fost Manix sau sava Buzea Craiff. El este unul dintre inculpații din dosarul vrăjitoarelor și fiul vrăjitoarei Brățara. De altfel aceasta din urmă este și cea care a afirmat acest lucru, de fiecare data când venea la procesul băiatului său. Cert este că nici despre acest bărbat Zăvoranu nu a confirmat zvonurile.

Sursa: Instagram

Mirco Maschio pe lista neagră a Oanei Zăvoranu

Un alt bărbat, de această dată asumat de către vedetă a fost Tudor Ionescu. Acesta a fost de altfel și motivul divorțului de Pepe. La acel moment Zăvoranu și-a înșelat soțul cu Tudy. Doar că nu a făcut-o oricum, ci și prin intermediul internetului. Astfel că un moment demn de videochat cu Tudy a apărut atunci în spațiul public. Scandalul legat de imaginile de atunci încă îl mai bântuie pe Tudor Ionescu și în zilele noastre. Zăvo s-a mai iubit printre alții și cu Mirco Maschio, fostul iubit al Cristinei Spătar.

Deși cântăreața a fost topită după Italian, Oana nu a părut foarte încântată de prestațiile lui sexuale. Ba mai mult a spus că nu își explică de ce Cristina Spătar a suferit atât după Italian.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Oana Zăvoranu și relațiile controversate. Cu cine s-ar fi iubit vedeta pe ascuns – Evenimentul Zilei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type