Prima pagină » Oana Zăvoranu, decizie de ultim moment, în urma separării de Alex Ashraf! Bruneta a făcut anunțul: M-am sucit / FOTO

Oana Zăvoranu, decizie de ultim moment, în urma separării de Alex Ashraf! Bruneta a făcut anunțul: M-am sucit / FOTO

de Roboțelul @ iDOR.info
oana-zavoranu,-decizie-de-ultim-moment,-in-urma-separarii-de-alex-ashraf!-bruneta-a-facut-anuntul:-m-am-sucit-/-foto

Homepage » Monden » Showbiz intern

De Ramona Ionescu.
Publicat pe 21.10.2023 la 23:14 Actualizat pe 21.10.2023 la 23:14

Oana Zăvoranu nu trece prin cea mai bună perioadă din viața ei. După separarea de Alex Ashraf, vedeta a întâmpinat câteva probleme de sănătate. Ei bine, acum, „Querida” a făcut un nou anunț pe internet. Iată ce are de gând să facă Oana Zăvoranu.

Galerie (4)

Oana Zăvoranu a luat o decizie de ultim moment, în urma separării de Alex Ashraf

Instagram – Oana Zăvoranu

  • Oana Zăvoranu a luat o decizie de ultim moment, în urma separării de Alex Ashraf
  • Bruneta a făcut anunțul pe internet

Ultimele luni ale acestui an au adus doar vești rele pentru Oana Zăvoranu. După divorțul de bărbatul alături de care a petrecut mai bine de 10 ani din viață, dar și după problemele de sănătate cu care a anunțat că se confruntă, zilele trecute, bruneta a dovedit că este o femeie puternică și nimic nu poate să o doboare.

Oana Zăvoranu, decizie de ultim moment, în urma separării de Alex Ashraf

Oana Zăvoranu este din ce în ce mai activă pe rețelele sociale, iar asta de când nu se mai află într-o relație cu bărbatul alături de care a petrecut zece ani din viață și care a înșelat-o cu o altă femeie.

„Querida” postează zilnic conținut pe rețelele sociale și îți ține fanii la curent cu fiecare activitate pe care o desfășoară în viața de zi cu zi. Ei bine, așa a făcut și de această dată, moment în care vedeta din showbiz-ul românesc le-a dezvăluit urmăritorilor de pe pagina de Instagram ce decizie a luat, în urma despărțirii de Alex Ashraf.

M-am sucit! Vreau să îmi șterg toate tatuajele. Nu mă mai reprezintă… Sunt alt om acum”, este mesajul transmis de Oana Zăvoranu, însoțit de o poză cu aceasta din casă.

Oana Zăvoranu, probleme de sănătate

Oana Zăvoranu a dezvăluit fanilor dinmediul online, în urmă cu doar câteva zile, că nu trece printr-o periodă bună, iar asta pentru că se confruntă cu probleme de sănătate. Mai exact, „Querida” a mărturisit, în cadrul unei postări, că deși are febră, este la fel de mirifică.

Pe cileanu…așa…cu puțină febră, dar mirifică”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

CITEȘTE ȘI: Oana Zăvoranu s-a îmbolnăvit! După divorț, bruneta a mai primit încă o veste proastă: ”Cu puțină…” / FOTO




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Oana Zăvoranu, decizie de ultim moment, în urma separării de Alex Ashraf! Bruneta a făcut anunțul: M-am sucit / FOTO

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type