Prima pagină » Primul telefon pliabil Xiaomi ce va sosi la nivel global ar fi modelul Mix Fold 4; Când se lansează?

Primul telefon pliabil Xiaomi ce va sosi la nivel global ar fi modelul Mix Fold 4; Când se lansează?

de Roboțelul @ iDOR.info
primul-telefon-pliabil-xiaomi-ce-va-sosi-la-nivel-global-ar-fi-modelul-mix-fold-4;-cand-se-lanseaza?

Cel mai recent telefon pliabil lansat de către Xiaomi este modelul Mix Fold 3. E posibil să știți deja că producătorul nu a adus la nivel global până acum astfel de terminale, însă, deși le-am văzut în cadrul evenimentelor de-a lungul timpului. Ei bine, pare că îl 2024 urmează să sosească la nivel global primul terminal pliabil tip carte de la Xiaomi. Vine într-un moment oportun, acum că multe companii din China au adus astfel de device-uri la nivel global. Mai jos avem detalii.

Existența acestui model pliabil a fost confirmată de publicația GSMChina. Terminalul a apărut în baze de date cu numerele de model 2405CPX3DC, respectiv 2405CPX3DG. Din câte observăm în cazul ultimei variante menționate, sufixul „G” indică faptul că vorbim despre un terminal dedicat pieței globale. Detalii legate de specificații nu avem, dar prin intermediul publicației aflăm că s-ar afla în pregătire și un telefon cu clapetă – Mix Flip

Adevărul e că Xiaomi trebuie să lanseze un astfel de model în 2024 dacă vrea să se păstreze relevant în segmentul pliabilelor. Samsung domină piața pe această nișă, alături de Huawei și Motorola. Vin din spate alți producători, însă, precum OnePlus, care tocmai a anunțat primul pliabil din portofoliu – OnePlus Open.

Xiaomi Mix Fold 3 a debutat în luna august a acestui an, Mix Fold 4 e posibil să sosească mai devreme în 2024, cu procesor Snapdragon 8 Gen 3 mai mult ca sigur.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Primul telefon pliabil Xiaomi ce va sosi la nivel global ar fi modelul Mix Fold 4; Când se lansează?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type