Prima pagină » Procesorul Snapdragon 8 Gen3 se lansează astăzi alături de alte noutăți Qualcomm; Cum poți urmări live debutul de la ora 22:00 (ora României)

Procesorul Snapdragon 8 Gen3 se lansează astăzi alături de alte noutăți Qualcomm; Cum poți urmări live debutul de la ora 22:00 (ora României)

de Roboțelul @ iDOR.info
procesorul-snapdragon-8-gen3-se-lanseaza-astazi-alaturi-de-alte-noutati-qualcomm;-cum-poti-urmari-live-debutul-de-la-ora-22:00-(ora-romaniei)

Astăzi se pune baza viitoarelor flagship-uri, smartphone-urile anului 2024 – de la OnePlus 12, Samsung Galaxy S24 și Xiaomi 14 Pro, modele pe care le așteptăm global lansate în primul trimestru. Baza se pune cu Snapdragon 8 Gen3, procesorul pe care îl vom vedea la interiorul acestor terminale și cipset-ul care se lansează în cadrul Snapdragon Summit din această seară. 

Dacă ești interesat să descoperi noutățile, află că evenimentul va fi transmis live pe YouTube (stream mai sus), astăzi începând cu ora 22:00 (ora României). Pe lângă platforma Snapdragon X care va include procesoare pentru laptop-uri Windows, vom vedea și tehnologii, poate chiar și sesiuni demo pentru headset-uri VR ce au la interior soluțiile XR Gen2 și AR Gen1 prezentate pe final de septembrie. 

Cel mai important va fi desigur Snapdragon 8 Gen3, un procesor dezvoltat pe seama procesului de 4nm, cu nuclee Kryo și tactat până la 3.3 GHz în configurație 1+5+2. Aduce și suport Wi-Fi 7, un nou IPS, iar pe partea grafică ni se promite gaming la până la 240FPS pe display-uri 240Hz, cât și Ray Tracing.

Toate detaliile le descoperim în această seară și mă aștept și la un smartphone Snapdragon demo pe care să fie prezentat noul cipset. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Procesorul Snapdragon 8 Gen3 se lansează astăzi alături de alte noutăți Qualcomm; Cum poți urmări live debutul de la ora 22:00 (ora României)

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă