Prima pagină » realme GT5 Pro are design-ul dezvăluit de certificarea TENAA; Vine cu un modul foto uriaș în spate

realme GT5 Pro are design-ul dezvăluit de certificarea TENAA; Vine cu un modul foto uriaș în spate

de Roboțelul @ iDOR.info
realme-gt5-pro-are-design-ul-dezvaluit-de-certificarea-tenaa;-vine-cu-un-modul-foto-urias-in-spate

Doar ieri ce am avut confirmarea faptului că realme GT5 Pro va sosi cu procesor Snapdragon 8 Gen3 la interior și iată că astăzi mai bifăm o confirmare, cea a design-ului, grație unei certificări TENAA proaspăt acordate în China. Telefonul ni se prezintă aici pe alb și din start ne atrage atenția prin modulul uriaș de cameră foto din spate. 

REALME GT5 PRO

Acest trend cu modulul foto circular uriaș în spate prinde contur, mai ales după ce l-am văzut pe OnePlus Open adoptând o asemenea cameră „gigant”. Ideea de modul circular nu este totuși nouă și am mai întâlnit-o în trecut, iar legat de realme GT5 Pro vedem aici că setup-ul are și o protuberanță generoasă. Include 4 camere foto și este cam dificil de văzut dacă avem sau nu cameră periscop telephoto precum se vehicula.

Remarcăm o ramă metalică lucioasă iar frontal ecranul cu muchii laterale curbate. Aș reveni asupra aspectului cameră pentru a vă reaminti faptul că telefonul va folosi senzori Sony IMX, inclusiv unul nou cunoscut drept IMX966 de 1/1.4″ care va livra performanță cât un senzor de 1 inch precum IMX989 grație unui layout tip stacked. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: realme GT5 Pro are design-ul dezvăluit de certificarea TENAA; Vine cu un modul foto uriaș în spate

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type