Prima pagină » Rona Hartner, vindecată de cancerul în stadiul 4 cu un medicament: În 2 SĂPTĂMÂNI! Au găsit un remediu-miracol. O să am o pastilă de luat toată viața

Rona Hartner, vindecată de cancerul în stadiul 4 cu un medicament: În 2 SĂPTĂMÂNI! Au găsit un remediu-miracol. O să am o pastilă de luat toată viața

de Roboțelul @ iDOR.info
rona-hartner,-vindecata-de-cancerul-in-stadiul-4-cu-un-medicament:-in-2-saptamani!-au-gasit-un-remediu-miracol.-o-sa-am-o-pastila-de-luat-toata-viata

Rona Hartner spune că a învins cancerul a doua oară. „Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos. Mi-a făcut miracol să mă vindec în 2 săptămâni”.

După ce în anul 2019 a trecut printr-o luptă dură cu cancerul de colon, Rona Hartner, în vârstă de 50 de ani, a anunțat în urmă cu doar câteva luni, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că a fost diagnosticată din nou cu cancer, de această dată la alt organ.

„Am aflat că nu a recidivat cancerul, dar ca am un alt cancer. La plămâni, cu niște metastaze la creier.

Recunosc că m-am întristat. E fază patru, cam avansat. Dar m-am gândit – de ce să mă întristez, ia să dau telefon tuturor prietenilor, preoților pe care îi știu și să îi pun să se roage.

Vă rog și pe voi să vă rugați! Nu știu ce desfășurare va avea. Se comportă cam agresiv!”, a transmis Rona Hartner, într-o postare pe pagina ei de Facebook.

Mai mult, atunci, Rona Hartner a spus că în ceea ce privește tratamentul, medicul a sfătuit-o să facă imunoterapie, dar ea continuă să se roage pentru ca boala să treacă și de data asta.

„O să urmez ce îmi spune doctorul. Acum vrea să îmi facă imunoterapie, nu chimioterapie, nu citostatice. Imunoterapia e mult mai suportabilă. Încerc să mă împărtășesc în fiecare zi, să mă conectez la Autorul vieții.

Încerc să mă împărtășesc și să am viața în mine.

Poate Iisus va da la o parte boala, moartea, dacă asta e voința Lui. Boala nu este făcută pentru că Dumnezeu e supărat pe noi și ne pedepsește. Boala face parte dintr-o încercare a vieții pentru a ne face să activăm aceste forțe ale credinței. Prima oară m-a salvat. Poate mă mai salvează și de  data aceasta. Poate ține boala în frâu. Așa că, rugați-vă să dispară. Viața e frumoasă!”, a mai spus Rona Hartner.

Rona Hartner spune că a învins cancerul a doua oară. Medicamentul pe care l-a primit de la medic

Acum, Rona Hartner mărturisește că a învins cancerul pentru a doua oară, deși era în stadiul patru cu metastaze.

Rona Hartner a fost tratată într-un spital din Franța și a mărturisit că a urmat un tratament despre care susține că a fost un adevărat miracol și, în doar două săptămâni, chimioterapia a început să dea roade. 

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare. Se pare că Dumnezeu a vrut să n-am niciun efect secundar, ba dimpotrivă, să îmi facă un miracol și să mă vindec în două săptămâni.

E o minune mare de tot. Era stadiul patru și după ăsta nu mai e alt stadiu.

Practic, la unele boli mai zic ei că există și stadiul cinci, dar când ai deja metastaze în corp e patru și nu mai pot să facă ei niciun fel de operație.

Și sunt greu de găsit și medicamentele, iar cele mai multe medicamente au efecte. La mine, exista interdicție la toate medicamentele clasice și au găsit unul foarte special și cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit.

Mai iau niște pastile de securitate.

Trebuia să se oprească tratamentul după o lună, dar au zis să mai prelungească tratamentul cu încă o lună. În mod normal trebuia să iau tratamentul între 6 luni și 2 ani, dar când au văzut ce bine merge după două săptămâni au zis să mai prelungească, totuși, cu o lună și jumătate, să fie în total două luni, ca să fie siguri.

Pe urmă, o să am un mic polițist în corpul meu, care o să încearcă să dea la cap oricărui cancer care poate să mai apară. Eu m-am trezit într-un timp foarte scurt cu un cancer foarte mare și au zis doctorii să lase un mic polițist în corp. O să am o pastilă, ceva, de luat toată viața”, a declarat Rona Hartner, potrivit Avantaje.ro.

„Medicamentul ăsta atacă inima, atacă tot. Primii oncologi care m-au văzut au zis că n-au niciun tratament și că să-mi fac toate cele pentru o plecare în pace”

„Primii oncologi care m-au văzut au zis că n-au niciun tratament și că să-mi fac toate cele pentru o plecare în pace.

N-au avut săracii ce să îmi facă și a venit șefa de secție și a zis că se ocupă ea de ea. A găsit, într-adevăr, un tratament. A trimis analizele mele în America, pentru că a observat o mutație în cancer. Medicamentul pe care l-am primit nu era neapărat pentru plămâni, ci mai degrabă pentru cancerul de piele. Mutația asta făcea parte din posibilitățile ca celula să se înțeleagă cu medicamentul”, a mai spus Rona Hartner, care a compltat că „eu în spital m-am închinat, m-am împărtășit în fiecare zi și n-am avut niciun efect secundar, ceea ce era foarte surprinzător. Medicamentul ăsta atacă inima, atacă tot, ce să faci?

E chimioterapie, știi? Mulți oameni m-au întrebat să dau numele medicamentului, păi nu vi-l dau! Doamne ferește!

Mulți au certat doctorii lor, dar oameni buni, nu merge decât la mutația respectivă, BRAF, trebuie să ai această mutație. Eu am avut chiar o mutație complexă. Dacă nu aveam mutația asta în cancer, nu se putea face nimic”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News





Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Rona Hartner, vindecată de cancerul în stadiul 4 cu un medicament: În 2 SĂPTĂMÂNI! Au găsit un remediu-miracol. O să am o pastilă de luat toată viața

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă