Prima pagină » Gol imens lăsat de Rona Hartner în inima fiicei sale. Ce mesaj a transmis Rita Hartner înainte ca mama ei să fie înmormântată

Gol imens lăsat de Rona Hartner în inima fiicei sale. Ce mesaj a transmis Rita Hartner înainte ca mama ei să fie înmormântată

de Roboțelul @ iDOR.info
gol-imens-lasat-de-rona-hartner-in-inima-fiicei-sale.-ce-mesaj-a-transmis-rita-hartner-inainte-ca-mama-ei-sa-fie-inmormantata

Rita Hartner, fiica Ronei Hartner și a dansatorului argentinian Rocco Sedano, a transmis un ultim mesaj ca mama ei să fie înmormântată. Ce a spus tânăra în vârstă de 15 ani îndurerată de pierderea mamei sale? 

Mesajul transmis de fiica Ronei Hartner înainte ca artista să fie înmormântată

Înainte ca regretata actriță Rona Hartner să fie înmormântată, ultimul mesaj transmis de către fiica sa a fost de o intensitate emoțională profundă.

Fiica actriței a caracterizat-o pe mama sa drept un „înger”, exprimând astfel un omagiu cutremurător și plin de emoție. La vârsta de 15 ani, Rita Sumayla a redactat un mesaj împreună cu bunica sa, mama regretatei actrițe Roni Hartner, pe coroana florală dedicată acesteia.

Citește și: Rona Hartner a hotărât, în testament, cu cine va rămâne Rita: „O să-i respectăm dorința”. Cine are, acum, custodia fetei

Mesajul a stârnit emoția celor prezenți la înmormântare. ” Îngerul nostru, drum lin între îngeri. Mama și fiica”, au scris Rita Hartner și mama Ronei Hartner pe coroana funerară cu flori.

Un mesaj emoționant au scris și fratele și sora regretatei Rona Hartner. ” Dormi în pace, surioara noastră dragă. Rinda și Reon”,  au scris Rinda și Reon. Nepoții artistei au depus o coroană cu textul ” Rona, nu te vom uita niciodată”.

Ce a declarat sora Ronei Hartner cu privire la nepoata sa

Rita Sumalya a avut o relație extrem de apropiată și de specială cu mama ei. Mătușa Ritei Sumalya, numele sub care este cunoscută fiica Ronei Hartner, a dezvăluit detalii despre stările prin care trece adolescenta în vârstă de 15. 

Citește și: Ce vitamine sunt bune pentru sanatatea creierului

„Sumayla este foarte amărâtă, și-a pierdut reperul. Mama ei era totul pentru ea pentru că și Rona a făcut tot ce a făcut pentru fața ei. Acum noi o să stăm cu ea, vrem să o acompaniem în perioada asta dificilă, mai ales după ce o să se termine și o să fie și înmormântarea. O să fim alături de ea. Nimeni nu o va putea înlocui pe mama ei.

Vom face tot ce putem să îi alinăm suferința și pierderea mamei”, a transmis sora Ronei Hartner, Rinda, potrivit Spynews.ro.

Citește și: Rinda Hartner a făcut noi declarații cu privire la custodia nepoatei sale, Rita Sumalya. Ce se va întâmpla cu fiica Ronei Hartner

Rinda Hartner a adus la cunoștința publicului faptul că tatăl Ritei, Rocco Sedano, cu care fiica de 15 ani nu menținea nicio legătură, își exprimă dorința de a restabili relația cu aceasta. Rinda Hartner a afirmat că momentan fiica sa nu a luat încă o decizie cu privire la acceptarea sau respingerea reintegrării bărbatului în viața ei.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a ajuns în țară. Ce trebuie să știe cei care vor să îi aducă un ultim omagiu îndrăgitei actrițe

Rinda Hartner a relatat că tatăl Ritei a apărut recent, odată cu trecerea în neființă a Ronei, apărând ca din fum. Sora Ronei Hartner susține că acesta manifestă dorința de a reconstrui relația cu fiica sa, dar Rita nu ar fi prea entuziasmată de idee, având în vedere starea sa de vulnerabilitate. La vârsta de 15 ani, ea se confruntă cu dificultatea de a lua decizii, iar Rinda Hartner a asigurat că vor fi alături de ea pentru a o proteja în aceste momente delicate.

Rona Hartner s-a stins din viață pe data de 23 noiembrie 2023, într-un spital din Franța, după o luptă cu cancerul. Funerariile au avut loc pe data de 1 decembrie, la Cimitirul Bellu din Bucureşti.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Gol imens lăsat de Rona Hartner în inima fiicei sale. Ce mesaj a transmis Rita Hartner înainte ca mama ei să fie înmormântată

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă