Prima pagină » Gestul fostului soţ al Ronei Hartner pentru fiica lui, cu care nu ţinea legătura, în ziua în care Rona Hartner a fost îngropată! – Antena Sport

Gestul fostului soţ al Ronei Hartner pentru fiica lui, cu care nu ţinea legătura, în ziua în care Rona Hartner a fost îngropată! – Antena Sport

de Roboțelul @ iDOR.info
gestul-fostului-sot-al-ronei-hartner-pentru-fiica-lui,-cu-care-nu-tinea-legatura,-in-ziua-in-care-rona-hartner-a-fost-ingropata!-–-antena-sport

Publicat: 1 decembrie 2023, 18:54

galerie foto Galerie (18)

Rocco Sedano, fiica lui şi a Ronei şi Rona Hartner / colaj Spynews.ro, Facebook

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rocco Sedano a venit şi el la înmormântarea Ronei, pentru a-şi susţine fiica, pe Rita Sumalya. Tânăra de doar 15 ani este nevoită să facă faţă unei tragedii, pierzându-şi mama în timp ce se află abia la liceu.

Gestul fostului soţ al Ronei Hartner pentru fiica lui, cu care nu ţinea legătura, în ziua în care Rona Hartner a fost îngropată!

Imaginile publicate de spynews.ro îl arată pe Rocco Sedano ţinându-şi fiica de braţ, la Cimitirul Bellu Catolic, acolo unde astăzi a fost înmormântată Rona Hartner.

Cunoscuta artistă a fost îngropată într-o zi specială pentru români, chiar de Ziua Naţională a României.

Rocco Sedano i-a fost sprijin moral fiicei sale în această zi grea pentru el. Sora Ronei Hartner dezvăluia că cei doi nu au ţinut legătura în perioada în care Rona trăia.

Rocco Sedano şi Rita, la înmormântarea Ronei Hartner / spynews.ro
Rocco Sedano şi Rita, la înmormântarea Ronei Hartner / spynews.ro

„Şi-a pierdut reperul” Prin ce trece fiica Ronei Hartner după decesul mamei şi după ce tatăl cu care nu vorbea „a apărut din fum”

Fiica Ronei Hartner a avut o relaţie specială cu mama ei, care s-a stins la numai 50 de ani din pricina cancerului. Sora regretatei artiste a spus prin ce trece fiica Ronei Hartner după decesul mamei ei.

Mătuşa Ritei Sumalya, aşa cum o cheamă pe fiica Ronei Hartner, a făcut dezvăluiri despre stările adolescentei de doar 15 care tocmai şi-a pierdut mama.

Sumayla este foarte amărâtă, și-a pierdut reperul. Mama ei era totul pentru ea pentru că și Rona a făcut tot ce a făcut pentru fața ei. Acum noi o să stăm cu ea, vrem să o acompaniem în perioada asta dificilă, mai ales după ce o să se termine și o să fie și înmormântarea. O să fim alături de ea. Nimeni nu o va putea înlocui pe mama ei. Vom face tot ce putem să îi alinăm suferința și pierderea mamei”, a declarat sora Ronei Hartner, Rinda, potrivit sursei citate.

Rinda Hartner a dezvăluit că tatăl Ritei, Rocco Sedano, cu care fata de 15 ani nu ţinea legătura, vrea să reia relaţia cu fiica lui. Rinda Hartner a spus că fata nu ştie încă dacă îl va reprimi sau nu pe bărbat în viaţa ei.

Tatăl a apărut acum, odată cu decesul Ronei, a apărut așa ca din fum. Vrea el să aibă relație cu fata lui, dar fata lui nu prea vrea. E foarte vulnerabilă. E un copil de 15 ani. Îi este greu să ia decizii, noi o să fim lângă ea, să o protejăm în momentele astea de vulnerabilitate”, a mai declarat Rinda Hartner.

„L-am întrebat de ce vrea să vină”

Rinda Hartner a dezvăluit şi ce discuţie a purtat ea cu Rocco Sedano. „A venit cu ideea asta ieri și l-am întrebat de ce. Prin câte a trecut sora mea el vine așa, a spus că vrea să vină și să fie alături de copilul lui. I-am zis că nu a fost alături atâta timp și acum își face brusc apariția. Fiecare om e liber să vină, o să vină, să vină, cum o vrea el”, a declarat Rinda Hartner într-o emisiune TV.

În urmă cu două luni, Rona Hartner anunţa că testamentul ei era gata. Puţina avere a Ronei Hartner îi va rămâne fiicei sale.

Timp de o lună, toți doctorii mă trimiteau doar la notar să îmi fac testamentul. Am fost cu copilul meu, care ieșise de la o școală de make-up, era fericită, câștigase o diplomă și știa că merge cu mine să îmi fac testamentul, să îi las totul. A fost groaznic pentru noi. A fost ca un fir peste o prăpastie, a fost îngrozitor”, a declarat atunci Rona Hartner la Prima TV.

Rona Hartner obişnuia să facă sport înainte de a se îmbolnăvi

Până să fie diagnosticată cu boala teribilă, Rona încercase să se menţină în formă făcând mult sport.

Da, în primul rând merg foarte mult pe jos. În ultimul timp, am ceva probleme la genunchi, aşa că merg între 9 si 16 km pe zi, am aplicaţie pe telefon care îmi calculează. Şi urc între 24 şi 48 de etaje în fiecare zi”, declara Rona Hartner într-un alt interviu.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Gestul fostului soţ al Ronei Hartner pentru fiica lui, cu care nu ţinea legătura, în ziua în care Rona Hartner a fost îngropată! – Antena Sport

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă