Prima pagină » Vulpița și-a făcut tatuaj! Veronica Stegaru și-a uimit fanii / FOTO

Vulpița și-a făcut tatuaj! Veronica Stegaru și-a uimit fanii / FOTO

de Roboțelul @ iDOR.info
vulpita-si-a-facut-tatuaj!-veronica-stegaru-si-a-uimit-fanii-/-foto

De Ramona Ionescu.
Publicat pe 21.10.2023 la 23:55 Actualizat pe 21.10.2023 la 23:55

Vulpita și-a uimit fanii cu ultima apariție! Veronica Stegaru, cunoscută pentru aparițiile sale mondene din cadrul emisiunii Acces Direct, a decis că este momentul perfect pentru a-și face o schimbare. Soția în acte a lui Viorel Stegaru și-a fcaut tatuaj.

Galerie (3)

Vulpița și-a făcut tatuaj

Instagram – Veronica Stegaru

  • Vulpița și-a uimit fanii de pe internet
  • Veronica Stegaru și-a făcut tatuaj

După ce a născut, Vulpița, pe numele ei real Veronica Stegaru, a uimit întreg showbiz-ul românesc după ce a apărut la brațul unui alt bărbat pe rețelele sociale. Ei bine, în timp ce pare că și-a găsit liniștea alături de noul iubit, Viorel Stegaru, soțul ei în acte, se ocupă cu creșterea copiilor.

Vulpița apelat la o nouă schimbare

Pare că este anul schimbărilor în viața Veronicăi Stegaru! După ce a luat pe toată lumea prin surpindere, atunci când s-a afișat la brațul altui bărbat, Vulpița continuă să își uimească urmăritorii de pe Instagram.

Potrivit ultimei sale apariții din mediul online, mai exact un clip video în care dansează, publicat pe rețelele sociale, Veronica Stegaru apare pe mână cu un semn ce pare a fi, mai mult ca sigur, un tatuaj.

Totodată, din imaginile postate chiar de ea se poate observa că soția lui Viorel Stegaru are un tatuaj de dimensiuni mici.

Viorel Stegaru, după ce Vulpița s-a afișat cu noul iubit

În urmă cu puțin timp, la scurt timp după ce s-a aflat că Veronica și Viorel Stegaru nu mai formează un cuplu, bărbatul s-a ocupat exclusiv de creșterea celor doi copii, spunând că Vulpița nu s-a mai interesat de copii și chiar a uitat de ziua de naștere a fiicei sale.

Mai exact, la doar o zi distanță, Viorel Stegaru a postat o imagine, dar și câteva versuri din melodia „Nostalgia”, a artistei Ami, moment în care dă de înțeles că ar suferi după Vulpița, care are deja o relație cu un alt bărbat.

Mi-ai rupt inima
Și de atunci e la tine
Melancolie,
După ani și ani
Te-ai întors la mine…
”, sunt versurile postate de Viorel Stegaru, pe Instagram.

CITEȘTE ȘI: Celebra Vulpița are probleme mari cu legea. Veronica Stegaru a ajuns în fața magistraților și va fi pedepsită!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Vulpița și-a făcut tatuaj! Veronica Stegaru și-a uimit fanii / FOTO

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă