Prima pagină » Vulpița, mai sexy ca niciodată! A îmbrăcat o rochie roșie și a făcut furori pe Internet, de Dragobete. FOTO

Vulpița, mai sexy ca niciodată! A îmbrăcat o rochie roșie și a făcut furori pe Internet, de Dragobete. FOTO

de Roboțelul @ iDOR.info
vulpita,-mai-sexy-ca-niciodata!-a-imbracat-o-rochie-rosie-si-a-facut-furori-pe-internet,-de-dragobete.-foto

Vulpița face ce face și emană din ce în ce mai mult mister în jurul ei. Ultimele luni din viața ei au fost extrem de controversate, iar fanii ei au fost martorii mai multor schimbări neașteptate. Dintre toate, cel mai mult i-a șocat imaginea postată astăzi, cu ocazia Dragobetelui. 

Vulpița / foto: Acces Direct

Dacă în urmă cu doar câteva zile Veronica lăsa de înțeles că revine în televiziune, pe micile ecrane, acum face o postare în social media cu ocazia sărbătoarei care celebrează iubire și începutul primăverii. Adevărul este că schimbarea este una radicală! 

Vulpița sărbătorește Dragobetele 

Fosta soție a lui Viorel Stegaru pare că a dat uitării trecutul sărăcăcios și plin de suferințe. După ce a devenit mamă pentru a treia oară, și-a abandonat familia și a început o relație cu un bărbat mult mai în vârstă – care a durat doar câteva luni, femeia anunța în urmă cu doar câteva săptămâni că a plecat din România, postând o imagine în social media în timp ce se afla în Germania. 

În urmă cu doar câteva zile, ea a apărut în companie a doi reporteri Acces Direct, cu care are o relație de prietenie, iar acum s-a decis să iasă în evidență mai mult ca niciodată, sărbătoarea iubirii fiind ocazia specială pentru a face asta. 

Chiar și în perioada în care a stat departe de „celebritate și faimă”, Vulpița a continuat să fie activă pe rețelele de socializare, acolo unde acum a postat o fotografie cu ea îmbrăcată într-o rochie nemaipomenit de frumoasă, de culoare roșie, trimițându-le un pupic fanilor, astăzi, 24 februarie, de Dragobete. 

Imaginea postată de Veronica / foto: Instagram

Imaginea postată de Veronica / foto: Instagram

Veronica, o mamă denaturată?! 

În luna iulie a anului trecut, Vulpița a devenit mamă pentru a treia oară, aducând pe lume un băiețel de care Viorel s-a îndoit că ar fi al ei. La acea vreme, DGASPC Vaslui i-a oferit ajutorul de a-și putea îngriji copilul într-un centru special, propunere pe care ea a refuzat-o. 

„Veronica nu știe cu cine a conceput copilul, habar nu are. Nu există un tată care să fie indicat de ea și să se încerce solicitarea acestuia în privința bebelușului. A spus clar că nu știe cine este. A dat un nume, două, dar i-am spus că aici nu merge cu ghicitul. Sigur nu este Viorel Stegaru, căci aceasta nu mai este împreună cu el de peste un an de zile. El și părinții lui au în grijă ceilalți doi copii ai Veronicăi. Ea e un suflet necăjit, cum o știe toată țara.

Trebuie ajutată. DGASPC Vaslui i-a propus să meargă într-un centru, unde să fie împreună cu bebelușul, să stabilească o legătură emoțională cu el, devenind o mamă în adevăratul sens al cuvântului. Într-un târziu a acceptat, dar acum numai ea știe dacă face asta doar pentru că își dorește să fie alături de copil, ca o mamă normală, sau doar nu are unde sta, că au abandonat-o toți în jur”, au declarat persoane care s-au implicat în rezolvarea acestui caz, potrivit vremeanoua.ro.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Vulpița, mai sexy ca niciodată! A îmbrăcat o rochie roșie și a făcut furori pe Internet, de Dragobete. FOTO

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă