Prima pagină » Andreea Marin a ajuns pe masa de operație! Detalii despre starea de sănătate a fostei prezentatoare TV: Am dormit lin pe un pat de spital

Andreea Marin a ajuns pe masa de operație! Detalii despre starea de sănătate a fostei prezentatoare TV: Am dormit lin pe un pat de spital

de Roboțelul @ iDOR.info
andreea-marin-a-ajuns-pe-masa-de-operatie!-detalii-despre-starea-de-sanatate-a-fostei-prezentatoare-tv:-am-dormit-lin-pe-un-pat-de-spital

In articol:


Andreea Marin a făcut o dezvăluire neașteptată în urmă cu puțin timp pe rețelele de socializare. Acum optimistă și plină de viață, și-a pus admiratori la curent cu ce a trăit în urmă cu doar o zi, când a fost supusă unei intervenții medicale, în privința căreia a fost și încă preferă să fie cât se poate de discretă.

Vedeta a asigurat pe toată lumea că este în afara oricărui pericol, plină de voie bune și cu o doză mare de poftă de viață, după ce în urmă cu doar o zi se afla pe patul de spital.

Andreea Marin a luat pe toată lumea prin surprindere în urmă cu puțin timp, după ce a dezvăluit că în cursul zilei de ieri a avut de înfruntat o intervenție chirurgicală. Fosta prezentatoare TV nu a oferit mai multe detalii despre natura intervenției și nici despre motivul din pricina căruia a ajuns pe masa de operație.

Citește și: Andreea Marin a vorbit despre o nouă sarcină. Vedeta recunoaște că își dorește să devină mamă pentru a doua oară: „Trebuie să vrea și Dumnezeu, știi cum e”  

Andreea Marin și-a dorit să își exprime profunda recunoștință pe care le-o poartă cadrelor medicale care ieri au făcut tot posibilul ca rezultatele să fie maxim pozitive, lucru care s-a și întâmplat, în urma intervenției chirurgicale misterioase.

„Poate o să vi se pară ciudat că pun poza asta frumoasă, în care am o stare bună, zâmbet și un strop de strălucire, când voi vorbi mai jos despre ziua de ieri, în care am dormit lin pe un pat de spital, în timp ce medicul își făcea bine treaba, ca să-mi dea vești bune apoi.

Așa ca fotografia are legătură cu felul meu de a fi, așa sunt eu, optimistă, și așa mă remontez când trec, precum se întâmplă oricărui om, și prin momente mai neplăcute: văd partea plină a paharului și clipa de umbră drept o tranziție spre ziua luminoasă ce vine apoi. La ce mi-ar folosi să pun aici o poză cu mine morocănoasă pe un pat de spital? Nu vă alarmați, nu e cazul, sunt bine, azi e o zi de lumină- menționez asta cat se poate de limpede. 

Citeste si: „Domnule Columbeanu, ce ați fost și cum ați ajuns. Dumnezeu există pentru toți.” Ce mesaje a primit Irinel Columbeanu pe rețelele de socializare de la urmăritori- kfetele.ro

Citeste si: Ce vitamine sunt bune pentru sanatatea creierului- catena.ro

Citeste si: Se aprinde scânteia între Jador și Elena Ionescu? Cum au fost surprinși cei doi artiști la ceas de seară- radioimpuls.ro

Aceasta e o postare în care vreau doar să spun mulțumesc cu toată inima echipei medicale, care a avut grijă de mine și ieri, când mă aflam în “casa” lor, și în alte ocazii în care îmi verificam sau reparam starea de sănătate, e-adevărat că eu caut pe cât posibil să nu afle o lume întreagă când pășesc pragul unui spital, doar când e ceva prețios de învățat dintr-o experiență trăită de mine ce știu că poate ajuta și alți oameni, vorbesc deschis despre asta. Se știe că munca mea implică uneori si contracte de promovare, dar spun limpede că nu e cazul acum, simt doar nevoia ca acești oameni minunați să simtă recunoștința mea, MULȚUMESC!”, a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Citește și: Andreea Marin își canalizează energia asupra muncii, pentru a-și menține echilibrul emoțional! Vedeta a mărturisit că de multe ori renunță la somn pentru a lucra cât mai mult: „Am avut săptămâni cu 3 ore dormite pe noapte”




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Andreea Marin a ajuns pe masa de operație! Detalii despre starea de sănătate a fostei prezentatoare TV: Am dormit lin pe un pat de spital

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type