Prima pagină » Aurelian Temişan a avut un invitat de seamă la concertul de la Opera Naţională. A cântat împreună cu Peter Freudenthaler, solistul trupei Fools Garden!

Aurelian Temişan a avut un invitat de seamă la concertul de la Opera Naţională. A cântat împreună cu Peter Freudenthaler, solistul trupei Fools Garden!

de Roboțelul @ iDOR.info
aurelian-temisan-a-avut-un-invitat-de-seama-la-concertul-de-la-opera-nationala.-a-cantat-impreuna-cu-peter-freudenthaler,-solistul-trupei-fools-garden!

Aurelian Temișan a fost aseară aplaudat la scenă deschisă la Opera Națională din București, acolo unde a susținut spectacolul pe care l-a pregătit în ultimele luni, “Eu nu mai sunt cel de ieri”. Artistul a avut și un invitat special care a făcut deliciul publicul, chiar pe solistul trupei Fool’s Garden, Peter Freudenthaler,  care a fost pentru prima dată în România, invitat de artistul Aurelian Temişan în concertul său.

Imaginea 1/5: Aurelian Temişan a avut un invitat de seamă la concertul de la Opera Naţională

Celebra piesă „Lemon Tree” a trupei Fool’s Garden a fost cântată aseară în duet de Peter Freudenthaler și Aurelian Temișan. Artistul internațional  a mărturisit că îi plac melodiile din repertoriul lui Temi, aşa că a cântat, în limba română, piesa ,,Când nu eşti a mea’’, spre surpriză publicului.

Cei doi artiști s-au cunoscut la Moscova, în urmă cu ceva ani, atunci când Temișan era plecat în Rusia cu Echipa Națională de Fotbal a României. Au rămas în relații bune de atunci și așa a luat naștere și această frumoasă colaborare.

Aflat pentru prima dată în România, Peter Freudenthaler a vrut neapărat să guste mâncăruri tradiţionale, recunoscând că i-a plăcut foarte mult… zacusca! El a vizitat Casa Poporului şi a stat de vorbă pe îndelete cu artiştii muzicieni din orchestră. După momentul său artistic pe scenă, Peter a urmărit spectacolul până la final, asistând bucuros la regalul muzical. 

Aşa cum Aurelian Temişan deja şi-a obişnuit publicul, concertul a fost un adevărat răsfăţ pentru suflet, cu  piese în exclusivitate din repertoriul artistului, constituindu-se într-o retrospectivă a primilor 34 de ani petrecuţi pe scenă.

Piesele din tinereţea lui Aurelian Temișan au readus amintiri plăcute în atenţia spectatorilor, cântecul dedicat memoriei părinţilor săi a emoţionat publicul, iar cea mai recentă  piesă – ,,Cine sunt’’ a compozitorului George Hora – a încheiat admirabil spectacolul.

O surpriză plăcută a fost şi prezentarea unui fragment din musicalul „Chicago”, alături de câteva balerine, în coregrafia Ioanei Macarie care împreună cu Silvia Uceanu au  dansat  alături de Aurelian  cu ani în urmă și în spectacolul Chicago din 2005 până în 2008 la Teatrul Național.

Aurelian Temişan a avut mulţi prieteni artişti în public, pe care i-a salutat, pe rând, de pe scenă – compozitorii Horia Moculescu, Marius Țeicu, Viorel Gavrilă, Nicolae Caragia, Andrei Kerestely, dar şi soliştii Stela Enache, Petre Geambaşu, Adrian Daminescu, Oana Sîrbu şi mulţi alţii. Și Andreea Bălan, căreia Temișan și Monica Davidescu i-au botezat fiica cea mică, pe Clara, a venit la spectacolul “Eu nu mai sunt cel de ieri” însoțită de iubitul ei, tenismanul Victor Cornea, alături de care s-a distrat și a cântat, printre altele, și celebra melodie “Lemon Tree”, a trupei Fool’s Garden.

De asemenea, fiica lui Temișan și a Monicăi Davidescu, Dora, care a împlinit recent 13 ani, nu a lipsit de la show-ul tatălui său, acesta prezentând-o publicului din loja în care stătea.

Spectacolul a fost unul emoționant, juratul de la “Te cunosc de undeva” a vorbit destul de des despre tatăl său, despre părinții săi, pe care și i-ar fi dorit alături într-o seară așa specială, mai ales că a “bifat” 34 de ani de carieră. Temișan a povestit cum a primit vestea trecerii în neființă a mamei sale, cu o zi înainte de o premieră importantă. Trebuia să joace într-o comedie și, ca un profesionist desăvârșit, a fost pe scenă, la datorie.

În calitate de producător, soţia sa, actriţa Monica Davidescu a organizat întreaga seară într-un adevărat regal muzical fiindu-i alături artistului în toate amănuntele care ţin de buna desfăşurare a unui eveniment de asemenea anvergură şi înaltă ţinută.

Liana Stanciu a fost gazda show-ului susținut aseară pe scena Operei Naționale din București.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Aurelian Temişan a avut un invitat de seamă la concertul de la Opera Naţională. A cântat împreună cu Peter Freudenthaler, solistul trupei Fools Garden!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă