Prima pagină » Xbox-ul de ciocolată vine direct din fabrica lui Willy Wonka și include un controller comestibil!

Xbox-ul de ciocolată vine direct din fabrica lui Willy Wonka și include un controller comestibil!

de Roboțelul @ iDOR.info
xbox-ul-de-ciocolata-vine-direct-din-fabrica-lui-willy-wonka-si-include-un-controller-comestibil!

Nu știu cât de bine se înțeleg gamerii de consolă cu ciocolata, însă Microsoft pare destul de încrezător, dezvăluind o colaborare specială alături de Warner Bros. Pentru a sărbători debutul filmului „Wonka”, compania va oferi un premiu special: o consolă Xbox Series X cu design custom + un controller comestibil, realizat din ciocolată. Mai jos avem detalii.

Concursul se desfășoară pe pagina oficială de Twitter (X) Xbox și vă puteți înscrie până pe 14 decembrie 2023. Pentru a participa trebuie să ai peste 18 ani și un cont de Twitter pe care să distribui postarea Xbox alături de hashtag-ul #XboxWonkaSweepstakes. Nu îmi dau seama dacă se desfășoară doar pe teritoriul SUA sau și în Europa, însă. Marele premiu include:

  • O consolă Xbox Series X cu artwork inspirat de filmul Wonka
  • Un controller comestibil, realizat din ciocolată
  • Un controller Xbox de culoare neagră, standard
  • Un controller Xbox în ediție specială Wonka
  • Stand special inspirat de filmul Wonka
  • 3 luni de Xbox Game Pass
  • 5 tipuri diferite de trufe de ciocolată

Conform regulamentului vor exista și alte premii, inclusiv vouchere în valoare de 25 USD ce pot fi folosite în magazinul de jocuri Xbox. Asta înseamnă că merită să te înscri. Chiar dacă nu ești din SUA, ai șansa să câștigi cel puțin un astfel de voucher. 

Filmul „Wonka” e bazat pe personajul extraordinar din centrul poveștii “Charlie și fabrica de ciocolată”. Va rula în cinematografe începând din 15 decembrie si spune povestea minunată prin care cel mai mare inventator, magician și producător de ciocolată a devenit îndrăgitul personaj Willy Wonka, așa cum îl cunoaștem astăzi.

Cu Timothée Chalamet în rolul principal, filmul aduce publicului un tânăr Willy Wonka plin de idei și hotărât să schimbe lumea, bucată cu bucată, demonstrând că cele mai bune lucruri din viață încep cu un vis. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Xbox-ul de ciocolată vine direct din fabrica lui Willy Wonka și include un controller comestibil!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google