Prima pagină » Brad Pitt se apără de acuzațiilor aduse de copilul său! Ne făcea să tremurăm de frică – Evenimentul Zilei

Brad Pitt se apără de acuzațiilor aduse de copilul său! Ne făcea să tremurăm de frică – Evenimentul Zilei

de Roboțelul @ iDOR.info
brad-pitt-se-apara-de-acuzatiilor-aduse-de-copilul-sau!-ne-facea-sa-tremuram-de-frica-–-evenimentul-zilei

Brad Pitt a fost implicat într-o luptă îndelungată, amară și costisitoare pentru obținerea drepturilor egale de custodie cu Angelina Jolie. Unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood a fost descris în termeni duri de propriul său fiu, Pax. Acesta l-a numit „un asshole de clasă mondială” și a susținut că starul îi făcea pe copiii săi „să tremure de frică”. Într-un mesaj de pe Instagram din 2020.

În ciuda acestor acuzații, un membru apropiat al lui Brad a declarat pentru The Sun: „Brad are un mare respect pentru toți copiii săi. Este deprimant să vezi toate astea readuse la suprafață. Este frustrant să vezi că Brad este prezentat ca un fel de persoană rea când este departe de adevăr.”

Brad și fosta soție Angelina, 48 de ani, au șase copii. L-au adoptat pe Pax, plus pe Maddox, acum 22 de ani, și Zahara, 18 ani, și au, de asemenea, copiii lor biologici Shiloh, 17 ani, și gemenii de 15 ani Knox și ­Vivienne.Relația s-a rupt de la un incidentele din timpul unui zbor. Acesta a adus sfârșitul căsătoriei lor de mare interes din showbiz. De atunci, Brad a luptat să repare daunele teribile.

Brad Pitt a izbucnit într-o ceartă în avion

În timpul zborului, Brad a avut o ceartă explozivă cu Angelina în fața copiilor lor, în septembrie 2016. De mult timp se zvonește că în timpul acestei certe, Brad l-a agresat fizic pe Maddox, în timp ce era beat. La doar câteva zile mai târziu, Angelina a depus cererea de divorț, citând diferențe ireconciliabile. Și a obținut custodia copiilor lor. Și pe măsură ce divorțul continua, fiicele Zahara și Shiloh au renunțat la numele de familie dublu Jolie-Pitt.

Deși Brad a încercat să mențină o relație pozitivă cu copiii săi, surse susțin că jumătate dintre ei nu îl văd deloc. „În ceea ce privește pe Maddox, Pax și Zahara, se spune că sunt total în sprijinul mamei lor și Brad nu mai are de mult timp știri de la ei”, a relatat un insider pentru The Sun.

Detașat de copii

După divorț, Brad a fost rar văzut în public cu copiii săi. El s-a mutat dintr-un complex familial mare într-o casă cu trei dormitoare. Limitând astfel spațiul disponibil pentru întâlnirile cu copiii. În ciuda acestui fapt, se crede că Brad încă mai are contact cu copiii săi biologici. „Încă îi vede pe Shiloh și pe gemeni ori de câte ori poate. Deși nu atât de des pe cât și-ar dori.”

Relația lui Brad Pitt cu copiii săi rămâne complexă și plină de provocări. Deși a fost descris în moduri diferite de copiii și prietenii săi, Brad continuă să încerce să mențină o legătură cu familia sa. Cazul său subliniază dificultățile cu care se confruntă familiile desparte în lumina reflectoarelor. Arătând că, în ciuda faimei și bogăției, aceștia se luptă cu problemele relaționale la fel ca oricine altcineva.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Brad Pitt se apără de acuzațiilor aduse de copilul său! Ne făcea să tremurăm de frică – Evenimentul Zilei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă