Prima pagină » Despărțire oficială în showbizul românesc. Vedeta a anunțat că s-a separat de soțul ei

Despărțire oficială în showbizul românesc. Vedeta a anunțat că s-a separat de soțul ei

de Roboțelul @ iDOR.info
despartire-oficiala-in-showbizul-romanesc.-vedeta-a-anuntat-ca-s-a-separat-de-sotul-ei

După zvonurile vehiculate în public privind destrămarea mariajului lor, vedeta a decis să spună adevărul. A recunoscut, după ce și-a adunat toate puterile, că ea și partenerul său de viață au decis să o ia pe drumuri separate. Ce a dezvăluit în trecut despre certurile în cuplu. Foto

Oana Radu a confirmat despărțirea de partenerul ei

În ultimele săptămâni, în spațiul public au apărut tot felul de informații referitoare la o anumită despărțire între Oana Radu și Cătălin Dobrescu. Vedeta a șters toate fotografiile în care apare alături de bărbat de pe platformele sociale și, în cele din urmă, a renunțat și la verighetă.

Contactat de jurnaliști, Cătălin Dobrescu nu a făcut nicio declarație privind relația lui cu partenera de viață. A precizat că nici nu poate, nici nu vrea să vorbească despre mariajul lui. Acum însă, lucrurile stau diferit. Oana Radu a confirmat oficial despărțirea de cel pe care l-a ales să îi fie soț.

Te-ar putea interesa și: Oana Radu, jignită fără milă în ziua nunții din cauza soțului ei. De la ce a pornit totul

„Eu și Cătălin Dobrescu nu mai suntem împreună!”

Oana Radu este foarte activă pe rețelele sociale, unde își ține fanii la curent cu diverse aspecte ale vieții ei. În urmă cu puțin timp, vedeta le-a dezvăluit internauților că nu trece printr-o perioadă bună, dimpotrivă. Ea a confirmat despărțirea de partenerul său de viață, Cătălin Dobrescu.

„Mă simt datoare să vă răspund, fiindcă am primit această întrebare de nenumărate ori. Eu și Cătălin nu mai suntem împreună! Am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră și cu siguranță înțelegeți de ce”, s-a exprimat vedeta.

Vedeta a făcut apel la respectarea intimității

Oana Radu nu a oferit detalii privind momentul în care au decis să se despartă, circumstanțele în care a survenit despărțirea sau motivele ce ar fi contribuit la acest trist eveniment. Le-a explicat fanilor săi că nu se simte pregătită să discute public problema, însă le-a promis că va reveni cu detalii în acest sens.

„Momentan nu mă simt pregătită să vorbesc despre subiectul acesta. Când lucrurile vor fi mai ușoare, cu siguranță voi face un storytime pentru voi. Până atunci, vă rog doar să ne respectați decizia și intimitatea!”, a transmis Oana Radu pe contul său de Instagram.

Detalii despre relația Oanei Radu cu Cătălin Dobrescu

Te-ar putea interesa și: Ce este nevoită Oana Radu să facă pentru a nu se certa cu soțul ei. Vedeta a spus adevărul: „Vrea să controleze totul”

Vedeta și soțul său s-au căsătorit oficial în anul 2020, după mai mulți ani de relație. Deși a părut că mariajul s-a bazat pe iubire sinceră, nu a trecut testul timpului. Oana Radu mărturisea, în urmă cu mai mult timp, că se contrazice des cu partenerul său, fiindcă amândoi sunt firi destul de piperate.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Despărțire oficială în showbizul românesc. Vedeta a anunțat că s-a separat de soțul ei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă