Prima pagină » vivo V29e a fost anunțat oficial! Smartphone accesibil cu aspect artistic, axat pe selfie-uri, cu ecran AMOLED curbat

vivo V29e a fost anunțat oficial! Smartphone accesibil cu aspect artistic, axat pe selfie-uri, cu ecran AMOLED curbat

de Roboțelul @ iDOR.info
vivo-v29e-a-fost-anuntat-oficial!-smartphone-accesibil-cu-aspect-artistic,-axat-pe-selfie-uri,-cu-ecran-amoled-curbat

După cum se preconiza, iată că azi sosește și vivo V29e, un smartphone care întregește seria vivo V29. Se remarcă prin aspectul artistic, feminim și prin camera selfie de 50 MP aflată în partea din față. Are panou AMOLED generos curbat, margini înguste curbate lateral și vine chiar într-o variantă cu sticlă care își poate schimba culoarea în partea din spate. Mai jos avem detalii.

Smartphone-ul are sticlă în spate, sticlă în față și margini fabricate din policarbonat. Cântărește 181 de grame, are o talie de doar 7.6mm și vine cu display AMOLED curbat de 6.78 inch ce aduce refresh rate de 120Hz și rezoluție Full HD+.

Se vinde în variantele Artistic Red și Artistic Blue, are baterie de 5000 mAh, iar alimentarea se realizează la 44W pe fir. Sub capotă găsim un procesor Snapdragon 695 5G, 8 GB de memorie RAM, dar și 128 GB sau 256 GB de stocare. Veste bună e că primim și slot pentru carduri microSD + conectivitate dual-SIM.

În partea din față găsim o cameră selfie de 50 MP care permite filmarea la calitate 1080p 30 FPS. În spate se află un senzor principal de 64 MP cu deschidere F/1.9 și OIS + un senzor ultrawide de 8 MP cu deschidere F/2.2. Senzorul pentru amprente e amplasat sub display, telefonul aduce WiFi dual-band, Bluetooth 5.1 și port USB-C 2.0 cu suport OTG. Rulează Android 13 și vine cu interfața FunTouch OS 13 aplicată peste.

Varianta Artistic Red a telefonului își poate schimba culoarea în momentul în care e expus în lumina soarelui / raze UV. vivo V29e se vinde momentan doar în India și costă 327 de dolari în variantă de bază. În configurație ce implică 256 GB de stocare se vinde pentru 350 de dolari. Nu știm încă dacă terminalul va ajunge în Europa.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: vivo V29e a fost anunțat oficial! Smartphone accesibil cu aspect artistic, axat pe selfie-uri, cu ecran AMOLED curbat

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă