Prima pagină » E oficial, Sorina, fosta iubită a lui Nicolae Guță, revine în lumea manelelor! Cine sunt cei care au tras-o în jos când artista avea succes

E oficial, Sorina, fosta iubită a lui Nicolae Guță, revine în lumea manelelor! Cine sunt cei care au tras-o în jos când artista avea succes

de Roboțelul @ iDOR.info
e-oficial,-sorina,-fosta-iubita-a-lui-nicolae-guta,-revine-in-lumea-manelelor!-cine-sunt-cei-care-au-tras-o-in-jos-cand-artista-avea-succes

Homepage » Monden » Showbiz intern

De Denisa Biță.
Publicat pe 22.04.2024 la 22:53 Actualizat pe 22.04.2024 la 22:53

Sonia Ferrari, nepoata Sorinei Guță, a făcut declarații exclusive despre revenirea artistei în lumea manelelor, dar și despre starea de sănătate și procedurile medicale pe care acesta urmează să le facă. Cine sunt persoanele care au tras-o în jos pe celebra cântăreață.

  • E oficial, Sorina Guță revine în lumea manelelor
  • Despre starea de sănătate a cântăreței
  • Cine sunt cei care au tras-o în jos

După ce s-a confruntat cu probleme de sănătate și mama ei a trecut în neființă, Sorina, fosta iubită a lui Nicolae Guță, s-a pocăit. Artista a ales, la acel moment, să lase deoparte cariera care a consacrat-o și să cânte doar muzică bisericească.

Cine sunt cei care au tras-o în jos când artista avea succes

Sonia Ferrari, nepoata Sorinei Guță, a reușit să o convingă pe artistă să revină în lumina reflectoarelor. Sătulă de viața tristă pe care cântăreța a dus-o în ultimii ani, aceasta s-a hotărât să îi schimbe viața. Pe lângă revenirea în lumea manelelor, fosta iubită a lui Nicolae Guță va suferi si o intervenție chirurgicală care o va ajuta.

Sonia Ferrari vorbește și despre motivele care au dus la degradrea mătușii sale. Aceasta spune că apropiații artistei i-au mâncat banii și au determinat-o să renunțe la carieră. Ba mai mult, Sorina Guță ar fi fost „doborâtă” atunci când era pe val.

Cântăreața s-a hotărât și să renunțe la România. Motivul fiind acela că nu ar mai avea puterea să lupte cu răutatea din jurul ei, după cum declară nepoata artistei. Cât despre starea de sănătate a cântăreței, aceasta nu ar fi una foarte bună, iar faptul că este supraponderală, îi îngreunează și mai tare situația.

Citește și: Sorina Guță, primele și singurele declarații după ce s-a trezit din comă. Medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire: ”Le-au zis surorilor mele că nu mai pot face nimic”




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: E oficial, Sorina, fosta iubită a lui Nicolae Guță, revine în lumea manelelor! Cine sunt cei care au tras-o în jos când artista avea succes

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă