Prima pagină » Jennifer Lopez și Ben Affleck, gesturi drăgăstoase pe covorul roșu. Au cucerit toate privirile la un eveniment în Las Vegas

Jennifer Lopez și Ben Affleck, gesturi drăgăstoase pe covorul roșu. Au cucerit toate privirile la un eveniment în Las Vegas

de Roboțelul @ iDOR.info
jennifer-lopez-si-ben-affleck,-gesturi-dragastoase-pe-covorul-rosu.-au-cucerit-toate-privirile-la-un-eveniment-in-las-vegas

Jennifer Lopez și Ben Affleck au cucerit toate privirile, pe covorul roșu, la un eveniment caritabil în Las Vegas. Actorul câștigător de Oscar a organizat o strângere de fonduri la The Palazzo, în același weekend în care s-a desfășurat în Vegas și Marele Premiu de F1.

Lopez și Affleck au găzduit un turneu de poker pentru a strânge bani pentru o fundație ale cărei baze au fost puse de actorul american.

Affleck a înființat Eastern Congo Initiative, „o organizație non-profit în sprijinul oamenilor din estul Congo”, împreună cu Whitney Williams, în 2010.

Pe rețelele sociale, cei doi soți au fost lăudați pentru inițiativă, dar și pentru cât de bine au arătat pe covorul roșu.

JLo, în vârstă de 54 de ani, a purtat o spectaculoasă rochie neagră David Koma, cu decupaje și transparențe, care i-a subliniat perfect silueta.

Actorul din „Good Will Hunting” a arătat elegant într-un costum albastru la care a asortat o cămașă albă și pantofi negri.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, în las Vegas. Profimedia

La eveniment au fost prezenți și actorul din Mad Men, John Hamm, soția sa, Anna Osceola, realizatorul tv Jimmy Kimmel, dar și Colton Underwood, James Marsden, Lukas Haas, Tobey Maguire și Cara Delevingne.

Subiectele tale preferate sunt și la Știrile Digi FM, la fiecare 30 de minute. Ca să știi!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Jennifer Lopez și Ben Affleck, gesturi drăgăstoase pe covorul roșu. Au cucerit toate privirile la un eveniment în Las Vegas

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type