Prima pagină » Kanye West și Bianca Censori pe drumuri separate. Cine este acum pe primul loc în viața rapperului

Kanye West și Bianca Censori pe drumuri separate. Cine este acum pe primul loc în viața rapperului

de Roboțelul @ iDOR.info
kanye-west-si-bianca-censori-pe-drumuri-separate.-cine-este-acum-pe-primul-loc-in-viata-rapperului

18-11-2023 | 15:45

Profimedia

Kanye West și soția sa, Bianca Censori, se pare că au luat o pauză după ce prietenii ei au purtat o discuție în care și-au exprimat îngrijorarea cu privire la relația ei cu rapperul.  

autor

Cuplul este despărțit de la jumătatea lunii octombrie, când Kanye a afirmat că a luat o pauza, potrivit The Sun, citează Daily Mail.

Persoane apropiate din cercul lor de prieteni spun că Kanye se concentrează acum doar pe muzică, deoarece lucrează la un nou album și că Bianca s-ar putea întoarce la el când o să lanseze albumul.

„Îi place stilul de viață, dar cred că este clar că familia și prietenii ei ar prefera să nu o facă’, a continuat sursa.

„Este o persoană dificilă și foarte greu de lucrat cu el, iar Bianca a fost una dintre cele mai răbdătoare persoane care a avut vreodată de-a face cu el”, a spus sursa.

Citește și

„Ea iubește acest stil de viață, dar cred că este clar că familia și prietenii ar prefera să renunțe la el. Cred că el este o persoană foarte dificilă, iar Bianca a fost una dintre cele mai răbdătoare persoane care a avut vreodată de-a face cu el”, a continuat sursa.

Se pare că familia Biancăi nu a fost niciodată un fan al lui Ye, iar apropiații ei s-au întrebat dacă nu cumva căsătoria cu el a fost o decizie greșită, spun apropiații ei.

Bianca și-a acuzat anterior apropitații că ar fi „geloși” pe stilul ei de viață si pe faptul ca a devenit vedetă și că este mereu în atenția presei.

Cu toate acestea, prietenii ei au continuat să-și exprime exprimat îngrijorarea, considerând că soțul ei o manipulează și o transformă într-o versiune „ridicolă” a fostei sale soții Kim Kardashian.

Sursa: Daily Mail

Etichete: despărțire, kanye west, Bianca Censori,

Dată publicare: 18-11-2023 15:07

Articol recomandat de sport.ro




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Kanye West și Bianca Censori pe drumuri separate. Cine este acum pe primul loc în viața rapperului

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă