Prima pagină » Reacția dură a „soției” lui Kanye West, după ce prietenii s-au arătat îngrijorați de comportamentul ei: Le-a spus că sunt geloși!

Reacția dură a „soției” lui Kanye West, după ce prietenii s-au arătat îngrijorați de comportamentul ei: Le-a spus că sunt geloși!

de Roboțelul @ iDOR.info
reactia-dura-a-„sotiei”-lui-kanye-west,-dupa-ce-prietenii-s-au-aratat-ingrijorati-de-comportamentul-ei:-le-a-spus-ca-sunt-gelosi!

Bianca Censori, partenera lui Kanye West, nu a reacționat bine după ce câțiva prieteni de-ai ei și-au arătat îngrijorarea cu privire la comportamentul ei din ultima perioadă. Mai exact, potrivit unei surse apropiate, ea este de părere că aceștia sunt doar geloși din cauza celebrității pe care a câștigat-o într-un timp mai scurt.

Bianca Censori și Kanye West au fost văzuți pentru prima dată în luna ianuarie a acestui an, iar în ultimele luni, ei s-au făcut remarcați datorită aparițiilor care mai de care mai extravagante. Ba mai mult, cei doi au stârnit numeroase comentarii după ce au fost prinși în ipostaze indecente în Veneția.

Citește și: Kanye West, discuție tensionată cu Bianca Censori în mașină. Cum au fost surprinși artistul și soția sa

O sursă apropiată acesteia a dezvăluit, potrivit Daily Mail, că mai mulți prieteni de-ai ei s-au arătat îngrijorați de comportamentul ei și au încercat să ia legătura cu Bianca, însă ea reacționat dur, spunându-le că ar trebui să renunțe.

„Câțiva prieteni au reușit să ia legătura cu ea, dar nu a fost interesată să vorbească, nu i-a păsat de îngrijorarea lor”, dezvăluit sursa respectivă, adăugând: „Le-a spus să tacă și să-și vadă de viața lor, că sunt doar geloși pe succesul ei”.

Citește și: North și-a cunoscut mama vitregă. Kanye West și-a luat fiica de nouă ani la o cină împreună cu actuala soție

Totodată, sursa respectivă a dezvăluit că Bianca este conștientă de atenția pe care o are și îi place foarte mult: „Bianca știe să genereze controverse și adoră să fie muza lui Kanye deoarece asta îi oferă ce și-a dorit mereu – faimă. Prietenii ei au renunțat, e o cauză pierdută!”, a mai dezvăluit sursa respectivă.

Prietenii „soției” lui Kanye West, îngrijorați de comportamentul ei

În ultimele săptămâni, cei doi au fost surprinși în ipostaze compromițătoare și bizare. Desculți pe străzile din Italia, ea în haine care o lăsau mai degrabă descoperită, el, acoperit din cap până-n picioare, în posturi indecente pe o barcă în Veneția, toate i-au făcut pe prietenii Biancăi să-și ridice serioase semne de întrebare. Aceștia se tem că solistul vrea să o transforme pe actuala lui parteneră într-o versiune „radicalizată” a lui Kim Kardashian, fosta lui soție.

Citește și: Surpriza surprizelor! Kanye West, “nuntă” secretă la două luni de la divorțul de Kim Kardashian. Aleasa e copia fostei soții

Bianca Censori

Bianca Censori / Foto: Profimedia

Bianca e blocată și prietenii ei încearcă să o salveze

Comportamentul straniu al cuplului a atras furie din partea italienilor și a generat chiar și o investigație din partea poliției, din cauza indecenței afișate. Apropiații Biancăi Censori sunt cei mai alarmați. Ei insistă că ceea ce arată în public nu este cine este ea cu adevărat, ci rezultatul influenței lui Kanye asupra ei.

Bianca Censori

Bianca Censori / Foto: Profimedia

„Bianca e blocată și prietenii ei încearcă să o salveze, dar nimeni nu poate din cauza ‘zidurilor’ pe care Kanye le-a pus în jurul ei. Toată lumea este extrem de îngrijorată. Ea nu e așa. Este o persoană energică și sociabilă, care nu a fost niciodată genul care să-și țină gura închisă. Acum nu mai are pe nimeni alături, iar asta e înspăimântător”, a declarat o prietenă apropiată Biancăi pentru Daily Mail

„Kanye încearcă să o transforme pe Bianca într-o versiune radicalizată a lui Kim, un fel de Kim 2.0. Diferența este că atunci când el era cu Kim, Kanye era respectat în lumea modei. De atunci, a pierdut acest respect. Bianca a știut în ce se bagă când a început o relație cu el, dar l-a considerat fermecător”, a mai declarat persoana apropiată lui Censori.

Citește și: „Soția” lui Kanye West, Bianca Censori, criticată intens după ce a apărut îmbrăcată „indecent” pe străzile din Italia

Galerie foto




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Reacția dură a „soției” lui Kanye West, după ce prietenii s-au arătat îngrijorați de comportamentul ei: Le-a spus că sunt geloși!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă