Prima pagină » Kanye West, revoltat de comentariile fanilor privind postările controversate cu soția sa: Lăsați regele în pace!

Kanye West, revoltat de comentariile fanilor privind postările controversate cu soția sa: Lăsați regele în pace!

de Roboțelul @ iDOR.info
kanye-west,-revoltat-de-comentariile-fanilor-privind-postarile-controversate-cu-sotia-sa:-lasati-regele-in-pace!

Kanye West, rapperul în vârstă de 46 de ani, a fost criticat în repetate rânduri pentru postările controversate pe care le face pe rețelele sociale, în care soția sa, Bianca Censori, apare, uneori, aproape dezbrăcată, iar acum a reacționat.

Într-un videoclip postat pe Instagram, în cadrul căruia apare în aeroport, Kanye West a vorbit despre criticile care i-au fost aduse în utlima perioadă și le-a cerut fanilor săi fie să înceteze, fie să nu-l mai urmărească pe rețelele sociale.

Citește și: Bianca Censori, desculță și cu un top minuscul la cumpărături în Las Vegas. Mergea umilă la brațul lui Kanye West sub privirile tuturor

„Vreau să vă spun că am postat imagini cu soția mea de trei ori intenționat”, a spus West, care a mutat camera spre Bianca Censori, care poartă o salopetă albă și cizme cu tocuri înalte.

Kanye West, iritat de comentariile negative din partea fanilor

Kanye West, iritat de comentariile negative din partea fanilor / Captură video Instagram

„Așadar, ceea ce vreau să spun este că am lansat albumul, dar oamenii încă mă întreabă de ce postez imagini cu soția mea”, a mai spus West, făcând referire la „Vultures”, pe care l-a lansat în colaborare cu Ty Dolla $ign.

Citește și: Bianca Censori, desculță și cu un top minuscul la cumpărături în Las Vegas. Mergea umilă la brațul lui Kanye West sub privirile tuturor

„Postez pentru că mă face fericit. Și voi vă bucurați de muzica mea pentru că eu sunt fericit. Ați înțeles?”, a mai spus el, adăugând: „Așadar să nu mai spuneți nimic negativ. Dacă nu vă place conținutul meu, dacă nu vă place ce postez, plecați. Serios, lăsați-mă în pace, lăsați regele în pace. Nu-mi pasă, frate. Voi posta imagini cu soția mea ori de câte ori vreau. Mergi și fă și tu publice poze cu soția ta”, a mai spus el, vizibil iritat.

Prietenii lui Censori, îngrijorați că rapperul își manipulează partenera

Bianca și Kanye s-ar fi căsătorit în decembrie 2022, la doar o lună după ce el a încheiat divorțul de Kim Kardashian.

De atunci, prietenii lui Censori și-au exprimat temerile continue că rapperul își manipulează partenera, mulți fiind de părere că ultimele sale acțiuni continuă să evidențieze un model de comportament autoritar.

Citește și: Bianca Censori, din nou în centrul atenției. Kanye și-a anunțat fanii că soția sa va purta mai puține haine în 2024: „Săraca femeie”

Potrivit unor surse, Kanye i-a interzis acesteia să folosească rețelele sociale pentru a o proteja de comentariile negative, însă apropiații ei cred că este o nouă tactică de a o „izola” și mai mult.

Galerie foto




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Kanye West, revoltat de comentariile fanilor privind postările controversate cu soția sa: Lăsați regele în pace!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă