Prima pagină » Meghan Markle, lovită grav în orgoliu: Casa Dior a ales-o pe Kate Middleton ca ambasador, în locul ei

Meghan Markle, lovită grav în orgoliu: Casa Dior a ales-o pe Kate Middleton ca ambasador, în locul ei

de Roboțelul @ iDOR.info
meghan-markle,-lovita-grav-in-orgoliu:-casa-dior-a-ales-o-pe-kate-middleton-ca-ambasador,-in-locul-ei

Meghan Markle a suferit o lovitură brutală: cei de la Dior au preferat-o ca ambasador, în locul ei, pe… Kate Middleton.

După ce a pierdut mega dealul cu gigantul Spotify, s-a zvonit că Meghan Markle e în discuții cu Dior pentru a fi noua lor față faimoasă, în campaniile următoare, lucru care-ar fi propulsat-o din nou pe ducesă pe culmile succesului comercial.

Numai că, surprize, surprize: nu doar că afacerea nu s-a încheiat, dar umblă vorba că brandul francez preferă, mai degrabă, numele rivalei sale. Pe Kate Middleton, dar nu cea adevărată, desigur, ci pe actrița care-o va juca în serialul de succes The Crown. O actriță pe care, culmea, o cheamă tot Meg…

Meg Bellamy jpg

S-a raportat că Meg Bellamy, cea care o interpretează pe Prințesa de Wales în The Crown, urmează să devină ambasadoarea brandului de lux din Franța. Se spune că tânăra actriță de 21 de ani, aflată în plină ascensiune, a încheiat deja un deal cu casa de modă, alte branduri interesate de asocierea cu ea fiind Cartier, Valentino și Jaguar.

Ce-i drept, asocierea cu ea, înseamnă de fapt, și asocierea cu numele Kate Middleton, prințesa fiind, fără doar și poate, una dintre cele mai faimoase femei din lume.

Kate și William, în varianta The Crown

Imaginea 1/5: Kate și William, în varianta The Crown

„Toate aceste branduri stau la coadă pentru Meg, ea joacă rolul celei mai faimoase femei din lume într-o dramă de televiziune celebră la nivel global, așa că multe mărci își doresc să fie parte din asta. Ea este acum total necunoscută, dar este tratată precum Kate. Ca o prințesă”, dezvăluie o sursă pentru Daily Mail. 

A șasea și ultima serie a dramei difuzate începând cu 16 noiembrie pe Netflix urmărește ultimele săptămâni din viața Dianei, culminând cu moartea ei, în accidentul de mașină de la Paris, în 1997, și se va încheia la începutul anilor 2000, când Kate și William și-au început povestea de dragoste. 

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Meghan Markle, lovită grav în orgoliu: Casa Dior a ales-o pe Kate Middleton ca ambasador, în locul ei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă