Prima pagină » Meghan Markle „nu vrea să mai pună piciorul niciodată în Anglia”, în ciuda speranței prințului Harry de a se întoarce

Meghan Markle „nu vrea să mai pună piciorul niciodată în Anglia”, în ciuda speranței prințului Harry de a se întoarce

de Roboțelul @ iDOR.info
meghan-markle-„nu-vrea-sa-mai-puna-piciorul-niciodata-in-anglia”,-in-ciuda-sperantei-printului-harry-de-a-se-intoarce

Duminica, 26 Noiembrie 2023, ora 15:44

2303 citiri

Meghan Markle „nu vrea să mai pună piciorul niciodată în Anglia”, în ciuda speranței prințului Harry de a se întoarce

Ducii de Sussex nu se înțeleg cu membrii familiei regale britanice FOTO Twitter

Prințul Harry ar fi fost dornic să se întoarcă în Marea Britanie pentru a fi mai aproape de familia sa, dar potrivit unui autor regal, Meghan Markle a exclus acest lucru.

Potrivit lui Omid Scobie, autorul cărții Finding Freedom și a viitoarei cărți Endgame, susține că ducesa de Sussex „nu s-a simțit niciodată cu adevărat ca acasă” în Marea Britanie și „nu vrea să mai calce niciodată în Anglia”.

De asemenea, spune că ea a refuzat să călătorească la Londra pentru încoronarea regelui Charles, deoarece refuză să „se scufunde din nou în telenovela a curții regale”.

În ciuda faptului că Meghan Markle nu vrea să se întoarcă în Marea Britanie, ducesa de Sussex se pare că dorește să păstreze o relație strânsă cu Regele Charles, dezvăluie Scobie care spune că este ținut „la curent cu viața de familie a ducesei, aceasta trimițându-i fotografii cu copiii”.

Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit Casa Regală în 2020, începând o nouă viață în Montecito, California, cu copiii lor, prințul Archie, în vârstă de patru ani, și prințesa Lilibet, în vârstă de doi ani.

Deși cuplul pare deschis să repare relațiile cu Regele Charles, viitoarea carte a lui Omid Scobie, numit de mulți drept „purtător de cuvânt al lui Meghan”, ar putea cauza alte probleme pentru reintegrarea cuplului în familie.

Cartea este descrisă ca „o investigație pătrunzătoare asupra stării actuale a monarhiei britanice”. „Un rege nepopular, un moștenitor al tronului avid de putere, o regină dispusă să facă eforturi periculoase pentru a-și păstra imaginea și un prinț forțat să înceapă o nouă viață după ce a fost trădat de propria familie”, scrie în carte.

Omid Scobie, care a lansat anterior o biografie despre familia Sussex intitulată Finding Freedom, a declarat că Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, și soția sa Meghan Markle, în vârstă de 42 de ani, nu aveau „nicio idee” că familia regală se pregătea pentru moartea reginei anul trecut. De asemenea, autorul sugerează că relația dintre William și Harry este iremediabilă, deoarece Prințul de Wales îl vede pe fratele său ca pe un „transfug”.

În extrasul împărtășit cu People, el susține că „nu mai există cale de întoarcere” pentru frați și că „absolut nimic nu s-a schimbat” de când Prințul Harry a lansat Spare la începutul acestui an. Nu se știe cum ar putea afecta noua carte o eventuală apropiere.

Regele Charles al III-lea și Prințul Harry au avut un contact minim de luni de zile, în special de la lansarea cărții de memorii a lui Harry, Spare, publicată în ianuarie, și a unui serial Netflix, care a fost lansat cu o lună înainte. Harry și Meghan au declarat anterior că nu au avut „niciun contact” din partea Palatului Buckingham cu privire la o invitație la aniversarea de 75 de ani a Regelui Charles. Totuși, The Sunday Times a relatat că Prințul Harry a refuzat o invitație la petrecerea aniversară.

Eveniment Quarterly Report

Banda albaneză „Scarface” își conducea afacerea dintr-o frizerie micuță din Londra. Câștiga până la 4.000 de lire pe zi cu o rețea de curieri români care furnizau drogurile

Din exterior, semăna cu orice altă frizerie de pe strada principală. Amplasată între un magazin de caritate și un punct de vânzare second-hand care vinde mașini de spălat, CSG Barbers…

Marea Britanie, campioană la colectarea gunoaielor.

Marea Britanie a devenit campioană la un concurs de colectare a gunoaielor la Tokyo. Echipa britanicilor s-a numărat printre cele 21 de echipe din întreaga lume. Prima ediție a Cupei…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Meghan Markle „nu vrea să mai pună piciorul niciodată în Anglia”, în ciuda speranței prințului Harry de a se întoarce

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type