Prima pagină » Nokia XR21: OS, UI și aplicații aproape de experiența stock Android și un suport software de apreciat

Nokia XR21: OS, UI și aplicații aproape de experiența stock Android și un suport software de apreciat

de Roboțelul @ iDOR.info
nokia-xr21:-os,-ui-si-aplicatii-aproape-de-experienta-stock-android-si-un-suport-software-de-apreciat

Pe partea software vei avea parte de o experiență familiară pe Nokia XR21, asta pentru că Nokia păstrează customizarea la minim, look-ul fiind aproape stock. Avem mult Google pe acest telefon, iar ca OS rula Android 12 din fabrică și a făcut în această vară trecerea la Android 13.

Are promise 3 update-uri majore Android, astfel că va primi și Android 14, respectiv Android 15. Bifăm și 4 ani de actualizări software de securitate. Ca aplicații vei găsi aici Google Assistant, Meet, Photos, Google, Gmail, Maps, Youtube, Drive, YT Music, Calendar, News, Google One, Podcasts, Wallet, Keep Notes, Files, Home, Contacts, PlayStore, asta din rândul celor Google.

Sunt și aplicații de sistem precum Calculator, Ceas, Phone și My Device, iar ca bloatware avem Linkedin, Netflix, GoPro Quick și Express VPN. Vei naviga ușor și rapid prin interfață, poți adăuga widget-uri, da resize iconițelor de pe ecran și există multe alte opțiuni tipice Android la acest capitol.

Îmi place că interfața este fluidă, iar aici ajută și rata de refresh de 120Hz. De apreciat cel mai mult clar suportul software, în condițiile în care multe telefoane robuste abia primesc o singură actualizare Android majoră sau nici pe aceea. Siguranța este importantă și cel puțin 4 ani ești asigurat la acest capitol. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Nokia XR21: OS, UI și aplicații aproape de experiența stock Android și un suport software de apreciat

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă