Prima pagină » O altă față a lui Kate Middleton: obosită și îmbătrânită din cauza machiajului excesiv și demodat

O altă față a lui Kate Middleton: obosită și îmbătrânită din cauza machiajului excesiv și demodat

de Roboțelul @ iDOR.info
o-alta-fata-a-lui-kate-middleton:-obosita-si-imbatranita-din-cauza-machiajului-excesiv-si-demodat

Se spune că zâmbetul este cel mai frumos machiaj pe care-l poate aborda o femeie. Iar în cazul lui Kate Middleton, acest lucru e cât se poate de adevărat.

Atunci când prințesa zâmbește, chipul ei se luminează complet și parcă i se șterg ani buni de pe față, deși, la cei 41 de ani ai săi, soția lui William este încă tânără. 

Kate Middleton și Camilla, de Ziua Comemorării, Getty (4) jpg

Am observat acest lucru cel mai bine în weekendul de Ziua Comemorării, din Londra, atunci când familia regală britanică a participat la evenimente solemne care i-au omagiat pe eroii căzuți pe câmpul de luptă în cele două războaie mondiale.

Cu această ocazie, Regina Camilla și Kate Middleton, îmbrăcate în haine de doliu, i-au susținut de la balconul regal pe Charles și William, care au depus coroane de flori la Cenotaful din Londra, în timp ce femeile regale au intonat, emoționate, imnul de Ziua Comemorării. 

Imaginea 1/5: Kate Middleton de Ziua Comemorării, foto Getty Images

În afara solemnității momentului și a ținutelor adoptate de către cele două doamne, fanii regali au observat și altceva: atunci când nu zâmbește, Kate Middleton pare obosită și îmbătrânită, iar pălăria, foarte șic, de altfel, îi umbrește privirea și-i accentuează cearcănele.

Alți fani au acuzat media c-a folosit cele mai nereușite poze ale prințesei pentru a ilustra apariția acesteia la evenimentul solemn, în timp ce unii dintre ei au atras atenția asupra machiajului desuet al prințesei, cu accent pe fardul de pleoape închis la culoare și pe o linie foarte aspră trasată cu creionul de ochi. 

Aceste greșeli de machiaj nu fac decât să adauge ani în plus unui chip care-ar putea fi mult mai fresh, dacă stiliștii prințesei ar renunța la exces, acolo unde nu este nevoie. 

La 40 de ani nu ești atât de bătrână. Este evident stresul care se vede pe fața ei, comentează un utilizator de Instagram, la o postare a publicației British Vogue, în timp ce un altul completează: Nu este o fotografie bună. Bravo ei că nu a cedat procedurilor cosmetice. Și nimeni nu arată grozav cu o față solemnă.

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: O altă față a lui Kate Middleton: obosită și îmbătrânită din cauza machiajului excesiv și demodat

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type