Prima pagină » vivo X Fold 3 apare în primele fotografii, telefonul pliabil aduce integrare cu Mac-ul

vivo X Fold 3 apare în primele fotografii, telefonul pliabil aduce integrare cu Mac-ul

de Roboțelul @ iDOR.info
vivo-x-fold-3-apare-in-primele-fotografii,-telefonul-pliabil-aduce-integrare-cu-mac-ul

vivo lucrează de ceva vreme la următoarea generaţie de telefoane pliabile şi chiar dacă ele nu au ajuns în Europa încă, odată cu rezolvarea chestiunii cu Nokia, sunt şanse să o facă. vivo X Fold 3 tocmai a apărut în fotografii realme şi aflăm că vine cu integrare cu Mac-urile. 

vivo x fold 3

vivo X Fold3 a fost postat online de către zvonacul Ice Universe, pe profilul său de Weibo. Aflăm că funcţia sa nouă secretă este de a se conecta remote la un computer de tip Mac. Interfaţa este una split screen, cu partea de jos devenind tastatură, iar cea de sus afişajul pentru interacţiune. Aflăm şi că muchiile vor fi mai puţin curbate decât la predecesor, iar speakerul de jos va fi şi el diferit.

vivo x fold 3

Camera selfie de pe ecranul interior este acum în colţul dreapta sus. O altă noutate interesantă este butonul Power plat, semn că integrează şi cititor de amprente. Trebuie totuşi spus că nu trebuie să judecăm aşa rapid, deoarece X Fold 2 avea senzori de amprente în ambele ecrane. Posibil ca acest Fold 3 să fie o versiune ceva mai de buget, iar un Fold 3 Pro să aibă cititoarele sub ecran.

Aşteptăm un procesor MediaTek de top pe Fold 3 şi un Snapdragon 8 Gen 3 pe Pro. De văzut dacă optică Zeiss apare aici, având în vedere zvonurile cu privire la încheierea parteneriatului dintre companii. Nu ar strica şi ceva suport pentru stylus. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: vivo X Fold 3 apare în primele fotografii, telefonul pliabil aduce integrare cu Mac-ul

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă