Prima pagină » OPPO Find X7 Pro apare într-o fotografie reală înainte de debut; Are un modul foto generos în formă de octagon

OPPO Find X7 Pro apare într-o fotografie reală înainte de debut; Are un modul foto generos în formă de octagon

de Roboțelul @ iDOR.info
oppo-find-x7-pro-apare-intr-o-fotografie-reala-inainte-de-debut;-are-un-modul-foto-generos-in-forma-de-octagon

OPPO tocmai a lansat seria de telefoane Reno11 în China, modele high midrange destul de arătoase atât ca design, cât și ca specificații. Totuși, compania urmează să lanseze și un cameraphone de excepție, un flagship în toată regula care vine ca rival pentru cele mai puternice telefoane din 2024. E vorba despre OPPO Find X7 Pro, terminal ce a apărut într-o fotografie reală recent. Mai jos avem detalii.

Cu această ocazie e confirmat modulul foto generos în formă de octagon. Designul abordat îmi amintește de un telefon Huawei din gama Porsche Design, însă modulul pare chiar mai generos în acest caz, ocupând aproape toată partea superioară a telefonului. Pare că vorbim despre un setup foto quad în acest caz și sunt șanse mari să primim senzor telephoto pentru zoom, după cum se vehicula în trecut. 

Am aflat că ar exista un senzor de 1 inch Sony LYT-900, drept cameră principală de 50 MP, cu OIS. Zvonurile aduc în discuție un senzor ultrawide, dar și două camere telephoto folosite atât pentru zoom, cât și pentru captura portrait. Una dintre camere va oferi zoom optic 2.7X, iar cealaltă 6X. 

Sub capotă primim procesor Snapdragon 8 Gen 3, probabil memorie RAM LPDDR5x și stocare UFS de nouă generație. Varianta de bază din lineup va aduce procesor Dimensity 9300 de la MediaTek și dotări similare. Debutul ar avea loc undeva în luna ianuarie, poate chair în februarie. În următoarele săptămâni ar trebui să apară mai multe leak-uri cu privire la seria OPPO Find X7.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: OPPO Find X7 Pro apare într-o fotografie reală înainte de debut; Are un modul foto generos în formă de octagon

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă