Prima pagină » Primul telefon pliabil cu clapetă Xiaomi va sosi în 2024 până la urmă, chiar mai devreme decât ne-am aștepta

Primul telefon pliabil cu clapetă Xiaomi va sosi în 2024 până la urmă, chiar mai devreme decât ne-am aștepta

de Roboțelul @ iDOR.info
primul-telefon-pliabil-cu-clapeta-xiaomi-va-sosi-in-2024-pana-la-urma,-chiar-mai-devreme-decat-ne-am-astepta

Se discută de ceva timp pe web despre un rival pentru Galaxy Z Flip5 de la Xiaomi. Cu toate acestea, pare că terminalul tot e amânat, întrucât nu a fost lansat până acum. Azi apar vești promițătoare de pe Weibo, însă. Se pare că primul telefon pliabil cu clapetă din portofoliul Xiaomi ar sosi în primul trimestru din 2024. Mai jos avem detalii.

Vorbim deci despre MIX Flip, un model pliabil cu clapetă ce va sosi la începutul anului viitor. Ar fi trebuit să sosească alături de un așa-zis MIX Fold 4, însă se vehiculează că producătorul nu a avut timp să finalizeze dezvoltarea acestui model. Leak-ul de azi reiterează ideea că terminalul va aduce un procesor de top din gama Qualcomm, dar nu e clar dacă vorbim despre Snapdragon 8 Gen 3.

În trecut Digital Chat Station a mai oferit informații legate de acest model, am văzut schițe de-a lungul timpului, însă terminalul nu s-a concretizat. Acum pare că Xiaomi MIX Flip va sosi până la urmă în 2024. Rămâne sa vedem dacă ajunge la nivel global, însă, întrucât modelele MIX Fold sunt comercializate doar în China.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Primul telefon pliabil cu clapetă Xiaomi va sosi în 2024 până la urmă, chiar mai devreme decât ne-am aștepta

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type