Prima pagină » Prințesa regală Anne, elegantă și distinsă în vizita sa oficială din Gibraltar

Prințesa regală Anne, elegantă și distinsă în vizita sa oficială din Gibraltar

de Roboțelul @ iDOR.info
printesa-regala-anne,-eleganta-si-distinsa-in-vizita-sa-oficiala-din-gibraltar

Întrucât Festivalul Literar Internațional Gibraltar se află sub înaltul patronaj regal al Prințesei Anne, Alteța Sa Regală a ajuns pentru câteva zile în Gibraltar, alături de soțul său, Sir Timothy Laurence.

Prințesa Regală a sosit în Gibraltar pentru o scurtă vizită de weekend și prima ei ținută publică a fost elegantă și impresionantă. Știm deja cât este de pedantă singura fiică a regretatei Regine Elisabeta. Anne, în vârstă de 73 de ani, are o siluetă de invidiat pe care nu ezită s-o pună în valoare cu rochii statement. Așa a făcut și în Gibraltar, unde s-a afișat la serata de literatură cu o ținută spectaculoasă, bordeaux.

Cert este că Prințesa Anne adoră roșul și toate nuanțele acestuia. Fiindcă este o culoare tare și îi vine bine, nu ezită să o poarte. Prințesa regală a venit împreună cu soțul său, viceamiralul Sir Timothy Laurence.

Prințesa regală Anne a purtat o rochie de lungime midi din satin, într-o nuanță stacojie, cu rever înalt, machiaj natural și părul prins în coc.

Anne în Gibraltar, Foto Guvernul Gibraltar X

Imaginea 1/2: Anne în Gibraltar, Foto Guvernul Gibraltar X

Înainte de evenimentul de seară, Prințesa Anne a fost fotografiată purtând o pereche de pantaloni stilați, într-o nuanță de cafeniu, cadrilați și o haină neagră de lungime medie.

Singura soră a Regelui Charles are un program încărcat în Gibraltar. Alteța Sa Regală a sosit înaintea Festivalului Literar Internațional din Gibraltar, întrucât patronează evenimentul. Prin discursul ținut la deschidere, Prințesa Regală Anne și-a propus să evidențieze importanța literaturii în Gibraltar.

Înainte de serată, ASR s-a întâlnit cu unul dintre invitații la eveniment, Dame Mary Berry, scrie publicația Hello!.

În agenda distinsei membre regale mai figura o vizită la Biroul oficial al cetățenilor, pentru a marca cea de-a 20-a aniversare a acestuia. Alteța Sa Regală Prințesa Anne va afla mai multe despre munca lor și sprijinul acordat comunităților în diverse domenii, inclusiv juridic și financiar.

Foto: Getty Images și X




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Prințesa regală Anne, elegantă și distinsă în vizita sa oficială din Gibraltar

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă