Prima pagină » În plină criză regală, Prințul William a fost susținut ieri de prietenul său drag Tom Cruise

În plină criză regală, Prințul William a fost susținut ieri de prietenul său drag Tom Cruise

de Roboțelul @ iDOR.info
in-plina-criza-regala,-printul-william-a-fost-sustinut-ieri-de-prietenul-sau-drag-tom-cruise

Prințul de Wales și starul ”Top Gun” s-au întâlnit de mai multe ori, de-a lungul anilor. William și Kate au fost invitații speciali ai lui Tom Cruise la premiera londoneză a celebrei producții ”Maverick: Top Gun”.

În aceste momente de restriște regală, Prințul William are nevoie de toți prietenii buni în preajmă. Nu s-a sinchisit să-și vadă fratele mai mic, ajuns de urgență la Londra pentru a vorbi cu Regele Charles, ci s-a ocupat de îndatoririle sale regale. A avut o zi plină miercuri!

Prințul William și Tom Cruise, Getty Images (3) jpg

”Regalul” de la Hollywood s-a întâlnit cu ”regalul” de la Palat miercuri, 7 februarie, când Tom Cruise i s-a alăturat Prințului William la Gala de caritate a Ambulanței aeriene din Londra, a cărei susținător permanent a fost starul vedetă peliculei Misiune Imposibilă.

Prințul William și Tom Cruise, Getty Images

Imaginea 1/2: Prințul William și Tom Cruise, Getty Images

Cei doi au fost surprinși discutând. Au avut momente foarte cordiale împreună. S-au întâlnit de mai multe ori de-a lungul anilor. ”Air Ambulance Charity” din Londra oferă o echipă specializată în traumatologie persoanelor în stare critică din capitala Angliei și încearcă să strângă 15 milioane de lire sterline/18 milioane de dolari până în toamnă, pentru a înlocui actuala sa flotă de elicoptere. William, un fost pilot de ambulanță aeriană însuși, este patronul organizației din 2020.

Atmosfera de ieri a fost una cu totul și cu totul specială. De bal. Atât Prințul William, cât și Tom Cruise s-au afișat la patru ace: în smochinguri. Ce-i drept, perioada aceasta pare că l-a epuizat pe William! Prințul de Wales a apărut mult mai slab decât îl știam.

„Profit de această ocazie pentru a vă mulțumi, de asemenea, pentru mesajele foarte amabile de sprijin atât pentru Catherine, cât și pentru tatăl meu, în special în ultimele zile. Înseamnă foarte mult pentru noi toți”, a spus William în cuvântul său de deschidere, făcând referire la recenta spitalizare a soției sale pentru o intervenție chirurgicală abdominală și diagnosticul de cancer al tatălui său.

Apoi a glumit, în stilul său adorabil: „Este corect să spun că ultimele săptămâni au avut un accent mai degrabă „medical”. Așa că m-am gândit să vin la un centru de urgență, pentru a scăpa de toate!”.

Foto: Getty Images




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: În plină criză regală, Prințul William a fost susținut ieri de prietenul său drag Tom Cruise

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă