Prima pagină » realme GT5 Pro va oferi o cameră telephoto periscop Sony IMX890 cu zoom digital 120x

realme GT5 Pro va oferi o cameră telephoto periscop Sony IMX890 cu zoom digital 120x

de Roboțelul @ iDOR.info
realme-gt5-pro-va-oferi-o-camera-telephoto-periscop-sony-imx890-cu-zoom-digital-120x

Sfârșitul de an se anunță unul aglomerat în peisajul flagship, asta pentru că pe lista de așteptare se mai află și realme GT5 Pro, un alt model care va aduce la bord procesorul Snapdragon 8 Gen3. Acesta este un smartphone important și prin prisma capabilităților foto care ce-i drept nu au fost puncte forte pe telefoanele realme. Azi avem un teaser ce confirmă detalii legate de zoom. 

realme gt5 pro

Așa cum indică și teaser-ul de mai sus, realme GT5 Pro va sosi echipat cu o cameră telephoto periscop Sony IMX890 de 50 mpx, cu deschidere f/2.6, zoom optic 3x și stabilizare optică + stabilizare electronică. realme face și o declarație controversată, aceea că avem cel mai scump setup telephoto din industrie pe acest telefon, deși nu sunt complet convins de asta. 

realme gt5 pro

În continuare descoperim că telefonul va folosi tehnologia 4 în 1 Multi-Pixel Fusion care poate prinde o cantitate uriașă de lumină și evidenția detaliile în zonele luminoase. Ni se promite și zoom lossless 6x și vom putea fotografia și luna grație unui mod 120x Super Zoom.

Același realme GT5 Pro va avea o viteză de procesare cu 44% mai rapidă decât predecesorul și se va reduce consumul de energie la fotografiere cu 10%. Lansarea este așteptată în decembrie. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: realme GT5 Pro va oferi o cameră telephoto periscop Sony IMX890 cu zoom digital 120x

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type