Prima pagină » realme sărbătoreşte 200 de milioane de telefoane livrate, intră în top 5 producători smartphone

realme sărbătoreşte 200 de milioane de telefoane livrate, intră în top 5 producători smartphone

de Roboțelul @ iDOR.info
realme-sarbatoreste-200-de-milioane-de-telefoane-livrate,-intra-in-top-5-producatori-smartphone

realme împlineşte în aceste zile 5 ani de existență şi mai aniversează un prag important: 200 de milioane de telefoane livrate. Totul începea ca un spinoff din OPPO, cu telefonul realme 1 din mai 2018. 

Acum realme a ajuns la 200 de milioane de unităţi livrate în doar 5 ani, anunţul venind de la Sky Li, fondatorul brandului. Cât despre chestiunea cu „top 5 producători smartphone„, hai să vă explic la ce capitol. Datele celor de la Counterpoint Research arată că realme este al cincilea producător smartphone din lume ca viteza de a atinge pragul de 200 de milioane de unităţi. Asta după Apple, Samsung, Huawei, vivo. Atenţie, vorbim strict de timpul necesar pentru a ajunge la prag, nu numărul total de unităţi şi atât.

realme se năştea atunci când existau peste 700 de branduri smartphone pe glob, iar acum a intrat în top 10. De remarcat şi că din 700 de branduri prin 2018, acum avem 250. Viitorul sună bine pentru companie, care ne pregăteşte un flagship realme GT5 Pro, unul dintre primele telefoane cu procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 la bord, plus o cameră cu senzor nou Sony Lytia.

Va debuta pe 7 decembrie în China şi ar trebui să aducă un ecran OLED de 6.78 inch, cu rezoluţie 1.5K şi refresh rate de 144 Hz, plus 16 GB RAM şi baterie mare, de 5400 mAh.  Trebuie spus şi că doar 14 producători de telefoane au livrat peste 200 de milioane de telefoane până acum. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: realme sărbătoreşte 200 de milioane de telefoane livrate, intră în top 5 producători smartphone

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type