Prima pagină » Regele Charles, apariție discretă la Sandringham, după vestea tristă pe care a primit-o

Regele Charles, apariție discretă la Sandringham, după vestea tristă pe care a primit-o

de Roboțelul @ iDOR.info
regele-charles,-aparitie-discreta-la-sandringham,-dupa-vestea-trista-pe-care-a-primit-o

Monarhul britanic a întreprins o vizită oficială singur, fără consoarta sa. Maiestatea Sa a fost văzut la Sandringham, reședința regală care va găzdui și în acest an masa de Crăciun a familiei.

Va fi al doilea Crăciun serbat la Sandringham, fără Regina Elisabeta a II-a.

Regele Charles al III-lea a participat la slujba de duminică de la biserica Sf. Maria Magdalena din Sandringham, Norfolk, Marea Britanie, pe 26 noiembrie 2023.

Regele Charles al III lea în  Sandringham, Profimedia (3) jpg

Suveranul în vârstă de 75 de ani părea într-o formă fizică foarte bună și cu zâmbetul pe buze, în timp ce a fost primit călduros de Reverend Paul Williams.

Regele Charles al III lea în  Sandringham, Profimedia

Imaginea 1/2: Regele Charles al III lea în Sandringham, Profimedia

Înainte de slujbă, Charles a fost întâmpinat de reverendul Paul Williams, care a dat mâna cu monarhul și i-a zâmbit cald.

Pentru ocazia specială, Maiestatea Sa a îmbrăcat un palton cappuccino gros și lung, croit cu două buzunare mari pe ambele părți. A asortat la comoda haină de toamnă pantaloni eleganți, la dungă, într-o nuanță de gri cărbune, cămașă, pantofi maro din piele întoarsă, o cravată roșie festivă, mănuși maro și o umbrelă mare, în care s-a mai sprijinit ocazional, în așteptarea ploii.

Impresionant capelă din secolul al XVI-lea se află pe moșia Regelui de la Sandringham, pe care a moștenit-o de la mama sa, regretata Regină Elisabeta a II-a.

Charles nu a întrerupt până acum mult iubita tradiție de Crăciun instaurată de mama sa, care a domnit 70 de ani! Familia apare în fiecare an pentru Crăciun aici, la Sandringham.

Este ca o lege nescrisă pentru membrii regali. În ziua de Crăciun, fac tradiționala paradă și merg la biserică pentru slujba de sărbătoare.

Însăși adorabila Prințesă Charlotte a fost botezată aici, la Biserica Maria Magdalena.

printul louis printesa charlotte jpg

Această vizită a Regelui Charles la Sandringham vine după ce a deplâns pierderea unei prietene de familie: însoțitoarea loială a Reginei Elisabeta a II-a și fosta doamnă de onoare, Prudence, Lady Penn.

Foto: Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Regele Charles, apariție discretă la Sandringham, după vestea tristă pe care a primit-o

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă