Prima pagină » Regele nu e bine deloc! Planurile pentru înmormântarea lui Charles sunt schimbate chiar acum!

Regele nu e bine deloc! Planurile pentru înmormântarea lui Charles sunt schimbate chiar acum!

de Roboțelul @ iDOR.info
regele-nu-e-bine-deloc!-planurile-pentru-inmormantarea-lui-charles-sunt-schimbate-chiar-acum!

Sănătatea Regelui Charles al III-lea îi îngrijorează pe cei apropiați monarhului în timp ce acesta se luptă cu o formă nedezvăluită de cancer.

„Vorbind cu prietenii regelui în ultimele săptămâni despre starea sănătății acestuia, cel mai des întâlnit răspuns este: «Nu e bine deloc!»”, susține Tom Sykes de la Daily Beast. Un prieten de-ai regelui susține că Charles „e hotărât să învingă boala și se face totul posibil ca să se întâmple asta. Toți își păstrează optimismul, dar, de fapt, el nu e deloc bine. Starea lui e mult mai proastă decât lasă să se știe”, a conchis acesta.

Expertul regal Tina Brown a astras atenția asupra unui lucru important, ce are de-a face cu gravitatea situației. Problemele medicale ale monarhului i-au pus pe Prințul William și pe Kate Middleton în situația în care „se află extrem de aproape de tron, într-un moment în care își doreau să se concentreze pe creșterea copiilor lor într-un mediu mai privat, fără să aibă asupra lor toate privirile ațintite”.

„Numai gândul că este iminentă urcarea lor pe tron le cauzează multă anxietate”, a ținut să adauge Sykes, care a precizat un detaliu care face toată diferența. Jurnalistul a aflat că planurile de înmormântare ale regelui – Operațiunea Menai Bridge – se schimbă în momentul de față.

Un document de extremă importanță, care analizează ce n-a funcționat cum trebuia la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, în septembrie 2022, și ce poate fi îmbunătățit la următoarea înmormântare a unui suveran, circulă chiar în prezent la palat.

Toate sursele regale confirmă faptul că planurile de înmormântarea sunt, în acest moment, schimbate. Și un fost angajat de la palat a dezvăluit că sănătatea regelui a urgentat toate planurile făcute până acum.

„Planurile au fost scoase de la «naftalină» și sunt actualizate în acest moment”, a declarat fostul angajat regal. „Era normal să se întâmple acest lucru, având în vedere că Regele a fost diagnosticat cu cancer. Însă faptul că acum circulă din nou toate aceste documente nu poate să nu atragă atenția”, a mărturisit acesta.

image

Mai multe pentru tine…

Page Six a fost publicația care a oferit această actualizare cruntă a stării sănătății Regelui Charles și a cerut, drept urmare, un comentariu oficial de la Palatul Buckingham, însă familia regală n-a oferit încă un răspuns la noile informații cutremurătoare apărute în presă.

Palatul Buckingham a anunțat, în februarie, că, după ce a suportat o intervenție chirurgicală pentru o problemă benignă la prostată, s-a descoperit că Regele are cancer. Comunicatul de presă emis susținea că Charles, în vârstă de 75 de ani, face tratament în mod regulat și a fost sfătuit de medici să amâne îndatoririle publice.

regele charles camilla printesa kate middleton si printul william Foto Profimedia

Imaginea 1/9: regele charles camilla printesa kate middleton si printul william Foto Profimedia

foto – GettyImages, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Regele nu e bine deloc! Planurile pentru înmormântarea lui Charles sunt schimbate chiar acum!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă