Prima pagină » Surpriză pentru utilizatorii WhatsApp. Unii dintre ei vor primi acces la una dintre cele mai puternice funcții Meta – UseIT.ro

Surpriză pentru utilizatorii WhatsApp. Unii dintre ei vor primi acces la una dintre cele mai puternice funcții Meta – UseIT.ro

de Roboțelul @ iDOR.info
surpriza-pentru-utilizatorii-whatsapp-unii-dintre-ei-vor-primi-acces-la-una-dintre-cele-mai-puternice-functii-meta-–-useit.ro

Atunci când apeși pe buton, WhatsApp va lansa un nou chatbot AI. Acesta a fost creat pentru a oferi sfaturi personale, oferi interacțiuni distractive și pentru a oferi un mod de conversație pentru cei care își doresc acest lucru. 

Cei care vor să acceseze această funcție trebuie să descarce cea mai recentă variantă WhatsApp beta din Google Play Store. Deși momentan se află în varianta beta, experții cred că noul chatbot va fi lansat în curând la nivel mondial.

Află și cum poți folosi 2 conturi WhatsApp în același timp.

Mulți se așteaptă ca Meta AI să fie integrată pe toate platformele Meta, de la Instagram, la WhatsApp, și chiar și noii ochelari smart Ray-Ban Meta. Așa că această surpriză pentru utilizatorii WhatsApp ar putea fi disponibilă pe toate rețelele în curând. 

Noii Ray-Ban Meta au o cameră de 12 MP și 32 GB spațiu de stocare. În plus, utilizatorii vor putea surprinde și video-uri la 1080p/60fps, deși sunt restricționate la doar 60 de secunde, scrie Engadget. 

În plus, ochelarii permit transmiterea în direct a video-urilor pe Facebook sau Instagram.

Ochelarii sunt dotați și cu 5 microfoane, care pot înregistra sunetul ambiental. Unul dintre ele e ascuns și în porțiunea de deasupra nasului, pentru a îmbunătăți calitatea vocii în timpul apelurilor. După ce Meta a anunțat o surpriză pentru utilizatorii WhatsApp cu Meta AI, se pare că și utilizatorii Ray-Ban Meta ar putea avea funcția în curând. 

Ochelarii smart Ray-Ban Meta au fost dezvăluiți și cu boxe care au volumul cu 50% mai mare decât cele din generația precedentă. În plus, au un sistem prin care cei din jur nu pot auzi ce ascultă utilizatorilor. 

Ochelarii pot fi controlați și prin comenzi vocale, pentru a începe o transmisiune audio. Sau pentru a trimite conținut către unul dintre contacte. Inițial, trebuie să desemnezi explicit cui vrei să îi trimiți un anumit conținut. Și serviciul prin care vrei să faci acest lucru – WhatsApp, Instagram etc. 

Atunci când vrei să înregistrezi ceva, apeși o dată pe buton pentru o imagine și ții apăsat dacă vrei să surprinzi un video. 

Ray-Ban Meta au fost dezvăluiți și cu un nou design pentru aplicația Meta View, ce integrează noile opțiuni. Ochelarii vin în mai multe nuanțe, inclusiv albastru și negru. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Surpriză pentru utilizatorii WhatsApp. Unii dintre ei vor primi acces la una dintre cele mai puternice funcții Meta – UseIT.ro

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă