Prima pagină » Samsung Galaxy Fit3 apare în imagini detaliate, brățară fitness foarte aproape de lansare, poate alături de Galaxy S24?

Samsung Galaxy Fit3 apare în imagini detaliate, brățară fitness foarte aproape de lansare, poate alături de Galaxy S24?

de Roboțelul @ iDOR.info
samsung-galaxy-fit3-apare-in-imagini-detaliate,-bratara-fitness-foarte-aproape-de-lansare,-poate-alaturi-de-galaxy-s24?

Cei de la Samsung lucrează în acest moment la seria Galaxy S24 pe care ar fi gata să o prezinte chiar în prima lună din 2024. Alături de noile telefoane așteptăm și alte produse, iar unul dintre acestea ar putea fi brățara fitness Galaxy Fit3. Nu demult am avut un leak prin intermediul căruia am aflat prețul de comercializare, iar astăzi apar și imagini detaliate via 91mobiles. Le vedem mai jos. 

La fel ca multe alte brățări fitness de pe piață și Galaxy Fit3 crește diagonala și se apropie mai mult de un smartwatch. Ecranul este mult mai mare decât ce ne oferea predecesorul Fit2 care apropo are o vechime de 3 ani. Descoperim și un microfon lateral ceea ce ar putea însemna că vom putea purta apeluri via Bluetooth pe acest smartband.

Apare și un buton fizic lateral stânga, iar brățara vine pe negru, auriu sau argintiu, cu o curea din silicon. Va oferi senzor de puls, monitorizare somn și nelipsitul pedometru. Văd pe ecran menționată data de 28 (sâmbătă), care ar coincide cu 28 octombrie, doar că această zi a trecut.

Să vină debutul mai devreme decât Unpacked 2024? 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Samsung Galaxy Fit3 apare în imagini detaliate, brățară fitness foarte aproape de lansare, poate alături de Galaxy S24?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă