Prima pagină » Galaxy Z Fold 6: Dezvăluirea caracteristicilor camerei Fără schimbări notabile

Galaxy Z Fold 6: Dezvăluirea caracteristicilor camerei Fără schimbări notabile

de Roboțelul @ iDOR.info
galaxy-z-fold-6:-dezvaluirea-caracteristicilor-camerei-fara-schimbari-notabile

Samsung a început să dezvăluie detaliile despre noul său telefon pliabil, Galaxy Z Fold 6. Ultima adiție la seria Fold ar putea dezamăgi utilizatorii în ceea ce privește designul camerei. Iată mai multe detalii…

Specificațiile pentru Galaxy Z Fold 5 și Flip 5 ale Samsung sunt așteptate să fie prezentate în luna iulie viitoare. Se pare că evenimentul va aduce o serie de lansări noi, inclusiv seria Galaxy Tab și Watch 7. Între acestea, Galaxy Z Fold 6, poate să dezamăgească în ceea ce privește designul camerei.

Designul camerei rămâne neschimbat

După cum am menționat anterior, Galaxy Z Fold 6 și Flip 6 vor fi mult mai subțiri și mai ușoare decât predecesorii lor, alături de actualizări precum Snapdragon 8 Gen 4 sau Exynos 2500. Cu toate acestea, îmbunătățirile ar putea să fie limitate. Potrivit ultimului raport de la Universe, se pare că Galaxy Z Fold 6 va avea același design de cameră ca și predecesorul său, Galaxy Z Fold 5.

Aceasta înseamnă că va fi echipat cu o cameră principală de 50 MP f/1.8 1/1.56″ ISOCELL GN3, o cameră telefoto de 10 MP f2.4 1/3.94″ OIS 3x zoom și o cameră ultra-panoramică de 12 MP f/2.2 1/3.06″. Pe partea frontală, vor fi prezenți senzori sub ecran de 4 MP f/1.8 și un senzor selfie de 10 MP.

Pentru cei care nu știu, Galaxy Z Fold 6 și Z Flip 6 vor fi succesorii modelelor de anul trecut. Cu toate acestea, se speculează că în acest an vor fi lansate două modele noi, Galaxy Z Fold 6 Ultra și Galaxy Z Fold 6 FE. Așadar, se pare că îmbunătățirea camerei ar putea fi limitată doar la Galaxy Z Fold 6 Ultra.

În plus, se zvonește că Galaxy Z Fold6 Ultra va beneficia de un senzor de 200 MP ISOCELL HP2 (identic cu cel de pe S24 Ultra). Alte diferențe între versiunea Ultra și cea standard încă nu sunt clarificate. Așadar, va trebui să mai așteptăm pentru toate detaliile.

Cu toate acestea, pasionații de tehnologie rămân în așteptare, anticipând să vadă cum se vor ridica noile modele la așteptările lor în materie de performanță și inovație în ceea ce privește fotografia mobilă.

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Galaxy Z Fold 6: Dezvăluirea caracteristicilor camerei Fără schimbări notabile

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă