Prima pagină » Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu revin la MasterChef? Va fi scandal mare!

Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu revin la MasterChef? Va fi scandal mare!

de Roboțelul @ iDOR.info
scarlatescu,-bontea-si-dumitrescu-revin-la-masterchef?-va-fi-scandal-mare!

Plecarea celor trei chefi de la emisiunea „Chefi la cuțite“ a stârnit un scandal care ar putea să păcălească în fața celui iscat dacă Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu revin la MasterChef. Demisia celor trei a venit pe motive nu foarte grave, stări de oboseală, program prea încărcat și multe altele de acest gen.

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu se întorc la MasterChef?

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu se întorc la MasterChef? Se pare că cei trei chefi erau curtați de PRO TV, mai mult, s-a vorbit despre venirea lor ca jurați la emisiunea culinară. Ar putea fi real, pentru că show-ul de la PRO TV ar urma să se filmeze, însă producătorii nu au găsit soluția, care ar veni de la cei trei bucătari. Trustul ar fi plătit taxa anuală pentru a-și rezerva formatul, fiind deținătorii acestuia la un portofoliu.

Revenirea lor la Pro TV ar declanșa un adevărat scandal și nu doar atât. Cei trei foști jurați de la Chefi la Cuțite ar trebui să plătească dacă pleacă de la Antenă, iar prețul nu e deloc modic, ba chiar e piperat. Ar ajunge chiar la un milion de euro o reziliere a contractelor!

Șefii Antenei 1 încă negociază cu Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea să rămână jurați la „Chefi la Cuțite”. Iar dacă vor pleca, atunci vor trebui să plătească despăgubiri. Altfel, în proporție de 90 la sută, trustul îi va acționa în judecată. Mai mult, Antena 1 ar fi trimis o notificare către ProTV, în care a amenințat că se va ajunge la judecată, în cazul în care vor începe negocierile cu cei trei chefi.

Irina Fodor, anunţul momentului despre emisiunea Chefi la cuţite

Irina Fodor, gazda emisiunii „Chefi la cuțite,” a oferit recent primele detalii cu privire la viitorul show-ului culinar de la Antena 1, după decizia surprinzătoare a foștilor jurați, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, de a se retrage din proiect.

Irina Fodor a dezvăluit că relația ei cu cei trei foști colegi de platou a rămas una de prietenie, subliniind faptul că aceștia sunt apropiați de soțul ei, Răzvan Fodor, de peste 10 ani. Desi nu a oferit prea multe detalii cu privire la motivele retragerii, gazda a confirmat că filmările pentru noul sezon sunt pe cale să înceapă, aducând o rază de speranță pentru fanii emisiunii.

„În primul rând, ei sunt prieteni foarte buni cu soțul meu, cu Răzvan. Au deja peste 10 ani de când se cunosc! Ținem legătura, evident, în continuare. Cât despre ce se întâmplă acum, nu este un moment în care să vă pot da foarte multe detalii! Ce pot să vă spun este că în curând se vor afla toate noutățile de care are toată lumea nevoie. Totul este bine! La asta pot să răspund ferm: da! (n.r. – Chefi la cuțite merge mai departe)”, a spus Irina Fodor.

Potrivit informațiilor apărute în mediul online, pe lista favoriților pentru postura de jurați ai noului sezon „Chefi la cuțite” ar figura nume precum Ștefan Popescu, Nicolae Tand, Florin Ivan, Iosif Ștefănescu și Orlando Zaharia. Momentan nu a fost făcut niciun anunț oficial, iar fanii show-ului culinar așteaptă cu mare nerăbdare să vadă cine sunt noii jurați.

O mare problemă va apărea în momentul în care Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu ar reveni la MasterChef, al ProTV.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu revin la MasterChef? Va fi scandal mare!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă