Prima pagină » Cătălin Scărlătescu, în scandalul plecării de la Antena 1: „Niște oameni au fost răutăcioși! Pur și simplu nu ne-au ascultat pe noi trei”

Cătălin Scărlătescu, în scandalul plecării de la Antena 1: „Niște oameni au fost răutăcioși! Pur și simplu nu ne-au ascultat pe noi trei”

de Roboțelul @ iDOR.info
catalin-scarlatescu,-in-scandalul-plecarii-de-la-antena-1:-„niste-oameni-au-fost-rautaciosi!-pur-si-simplu-nu-ne-au-ascultat-pe-noi-trei”

Sambata, 02 Decembrie 2023, ora 08:08

3289 citiri

Cătălin Scărlătescu, în scandalul plecării de la Antena 1:

Chefi la cuțite FOTO Facebook/ Chefi la cuțite

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea au fost chemați în instanță de Antena 1.

După ce au refuzat să mai realizeze emisiunea Chefi la cuțite, cei trei bucătari au fost dați în judecată de Antena Group.

Cătălin Scărlătescu a explicat pentru CanCan de ce a decis să plece de la emisiunea Chefi la cuțite, alături de Sorin Bontea și de Florin Dumitrescu: „Îmi pare atât de rău, dar, sincer, pentru că niște oameni nu au știut să gestioneze această relație. Niște oameni au fost răutăcioși. N-au știut să gestioneze niște momente. Adică, pur și simplu nu ne-au ascultat pe noi trei: bă, vrem și noi ceva! Nu, nu au vrut să ne asculte”.

Cătălin Scărlătescu spune că regretă doar despărțirea de producătoarea Mona Segall: „Din toată poezia asta nu-mi pare rău decât de Mona, atât! Nu pot decât toată viața mea s-o iubesc pe Mona! N-am să mă supăr niciodată pe ea, dar niciodată, orice s-ar întâmpla. Pentru mine va fi icoană! Este o oboseală fizică, eu am 50 de ani! Mona lucrează în ritmul ăsta de când se știe ea, dar noi, nu! N-am ce să fac”.

Florin Dumitrescu spune că s-ar putea reuni cu Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu într-un alt format, pe online. „Nu a fost vorba de bani! Deloc! Cine spune că a fost vorba de bani, minte! Când se va putea discuta subiectul, îl voi discuta. Voi fi online. Ne gândim să facem ceva împreună în online. Dar, momentan, vrem să nu ne mai vedem o perioadă. Eu îi tot propun, dar nici nu găsesc fonduri pentru a face ceea ce îmi doresc și nici nu aș vrea să îmi sacrific familia pentru un restaurant al meu. Este nevoie de multă implicare. Prefer să gătesc pentru cine private, cine speciale pentru clienții unor restaurante deja în piață și, de ce nu, evenimente mari publice”, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

Eveniment Quarterly Report

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit unde va putea fi văzut, după despărțirea de Antena 1:

Cei trei bucătari ai emisiunii Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, au anunțat că sunt epuizați și că nu vor să mai realizeze emisiunea care avea…

Liderii coaliției PSD-PNL care au depășit „linia roșie”. „Acele voci care ies de obicei după şedinţele de coaliţie nu sunt scandaluri”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă seara, 2 decembrie, că atacurile lansate de unii lideri PNL după şedinţele de coaliţie nu reprezintă „scandaluri” în coaliţie, ci…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cătălin Scărlătescu, în scandalul plecării de la Antena 1: „Niște oameni au fost răutăcioși! Pur și simplu nu ne-au ascultat pe noi trei”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă