Prima pagină » Chef Cătălin Scărlătescu a anunțat primul proiect după plecarea de la Chefi la Cuțite: „Înscrie-te acum”

Chef Cătălin Scărlătescu a anunțat primul proiect după plecarea de la Chefi la Cuțite: „Înscrie-te acum”

de Roboțelul @ iDOR.info
chef-catalin-scarlatescu-a-anuntat-primul-proiect-dupa-plecarea-de-la-chefi-la-cutite:-„inscrie-te-acum”

Cătălin Scărlătescu a anunțat joi, 26 octombrie 2023, primul proiect în care s-a implicat, după ce a întrerupt colaborarea cu echipa din spatele emisiunii Chefi la Cuțite. Bucătarul și-a îndemnat fanii pasionați de gătit să se înscrie, cât mai este timp, pe lista de așteptare. Despre ce este vorba. Foto

Scărlătescu, fericit după plecarea de la Antena 1

Informația potrivit căreia bucătarii de la Chefi la Cuțite, printre care se număra și Cătălin Scărlătescu, au decis să întrerupă colaborarea cu echipa Antena 1 a fost bomba anului în mass-media. Nimeni nu se aștepta la o astfel de schimbare. Multe voci spun că planul ar fi fost făcut de multă vreme.

Cert este că, în ciuda tensiunilor ce au luat naștere după ce informația a fost făcută publică, toți cei trei bucătari au continuatsă își trăiască viața, fără să fie prea supărați. Cătălin Scărlătescu a fost surprins alături de colegul său, Florin Dumitrescu, chiar râzând, semn că nu regretă decizia pe care a luat-o.

Nimic nu l-a oprit să plece de la Chefi la Cuțite

Mai mult decât atât, veniturile financiare pe care le încasa din partea Antena 1 nu l-ar fi convins pe Cătălin Scărlătescu să rămână în echipa Chefi la Cuțite. Potrivit informațiilor din spațiul public, bucătarul încasa lunar o sumă de circa 2.500 de euro, în anul 2021.

Trebuie precizat că, pentru Cătălin Scărlătescu, suma nu era impresionantă, în contextul în care în anul 1994 salariul său lunar era de 1.400 de dolari americani.

Primul proiect în care s-a implicat bucătarul

Fără îndoială, Cătălin Scărlătescu are grijă să facă bani din alte proiecte ce țin de zona culinară. În urmă cu puțin timp, bucătarul a anunțat că a filmat prima lui carte de bucate, inspirată din experiențele pe care le-a trăit în afara hotarelor țării, alături de prietenul său Gache.

Cartea de bucate filmată de Cătălin Scărlătescu nu a fost încă lansată, ea urmând a fi disponibilă în ediție limitată. Chef-ul și-a îndemnat fanii pasionați de gătit să se înscrie pe lista de așteptare pentru a putea intra în posesia ei. Lucrarea va fi disponibilă în format online, potrivit anunțului vedetei.

Anunțul făcut de chef Cătălin Scărlătescu

„Ieri (miercuri, 25 octombrie 2023 – n.r.) am avut bucuria de a filma Grătar de Călător, prima noastră carte de bucate. Pe asta nu se pune praful pentru că e online și e plină de rețete speciale, filmate și inspirate din călătoriile mele.

Alături l-am avut pe prietenul meu Gache, care face niște băuturi asortate, de te dai cu capul de masă. Va fi ediție limitată, așa că, dacă vrei să prinzi un loc, înscrie-te acum pe lista de așteptare”, a anunțat chef Cătălin Scărlătescu, pe paginile sale sociale.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Chef Cătălin Scărlătescu a anunțat primul proiect după plecarea de la Chefi la Cuțite: „Înscrie-te acum”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă