Prima pagină » Smiley nu suferă că a rămas fără permis. Mie nu prea-mi place să conduc. Conduc de nevoie

Smiley nu suferă că a rămas fără permis. Mie nu prea-mi place să conduc. Conduc de nevoie

de Roboțelul @ iDOR.info
smiley-nu-sufera-ca-a-ramas-fara-permis-mie-nu-prea-mi-place-sa-conduc.-conduc-de-nevoie

Smiley este pieton de aproximativ cinci săptămâni, dar nu face o dramă din asta. Cântărețul a fost surprins de aparatul radar cu o viteză de 104 km/h, în localitate. El susține că nu a văzut indicatorul de 50 km/h. Prin urmare, polițiștii și-au făcut treaba și i-au suspendat permisul.

În loc să fie supărat că a rămas fără carnet, Smiley s-a bucurat. Acesta recunoaște, extrem de jovial, că oricum nu îi place să conducă, iar locul din dreapta i se potrivește cel mai bine. Colegii și prietenii îl duc unde are treabă, la fel și Gina, soția lui. Mai mult, Andrei Tiberiu Maria a povestit amuzat cum a decurs dialogul cu oamenii legii.

Smiley/sursa foto/captura Digi

„Aveam 104 km/h sau 105 km/h. Nu eram într-o localitate, chiar nu eram într-o localitate. Mergeam pe drumul care duce spre Tulcea, care e drum drept, nu e nicio localitate. Există un semn de 50 km/h, pe care eu nu l-am văzut. Mi-a zis și polițistul «domnule, dar nu ați fost atent la mașină?». Zic «n-am fost atent, că vorbeam și la telefon». Dar nu eram atent să văd semnul. Nu aveam nici viteză foarte mare, nu eram nici în localitate, când sunt în localitate nu merg cu viteză mare. Fiind linie dreaptă, am zis că la 100 km/h nu se simte, dar n-am protestat cu nimic. I-am dat carnetul, să fiți sănătoși”, a povestit Smiley pentru presa mondenă.

Despre reacția polițiștilor când au văzut cu cine au de-a face, cântărețul a spus că aceștia s-au comportat cât se poate de firesc și au fost foarte corecți.

„Au fost cât se poate de normali. Mi-au cerut mai întâi actele, le-am dat toate actele și dup-aia mi-au spus «știți că ați depășit viteza?!». Zic «aaaa, gata, hai că am scăpat de carnet. N-am protestat cu nimic niciodată. Dacă mi se ia permisul vreodată, zic «WOW, perfect, nu mai veneai?!”, a mai spus Smiley amuzat.

Cum se descurcă vedeta acum fără permis? Smiley povestește că apelează la prieteni și, uneori, la Gina.

„Am șoferul random al zilei, chiar e aleatoriu. Dimineața, când mă trezesc, mă întreb cum ajung unde am treabă. E drept, întotdeauna am opțiunea taxi, Uber sau metrou, tramvai sau autobuz. Dar e mai amuzant așa, să îmi dau seama cine se oferă să mă aducă până unde trebuie să ajung. Apelez la serviciile Ginei doar când are drum pe unde mă duc eu.

Citește și

Subiectele tale preferate sunt și la Știrile Digi FM, la fiecare 30 de minute. Ca să știi!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Smiley nu suferă că a rămas fără permis. Mie nu prea-mi place să conduc. Conduc de nevoie

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă