Prima pagină » Sonos ne pregătește primele căști din portofoliu? Oferă un teaser pentru un „produs major în 2024”

Sonos ne pregătește primele căști din portofoliu? Oferă un teaser pentru un „produs major în 2024”

de Roboțelul @ iDOR.info
sonos-ne-pregateste-primele-casti-din-portofoliu?-ofera-un-teaser-pentru-un-„produs-major-in-2024”

Sonos, unul dintre cei mai apreciaţi producători de soundbar-uri şi boxe de pe piaţă se pregăteşte să intre într-un segment complet nou în 2024, se pare. Informaţia vine de la CEO-ul Patrick Spence şi avem teorii cu privire la acest produs în rândurile de mai jos.

Aflăm că „2024 va începe un ciclu de produse întins pe mai mulţi ani„. Sonos nu merge chiar excelent în acest moment, nu pentru că nu ar avea produse performante, ci pentru că nu mai e cererea la acelaşi nivel ca acum câţiva ani. Există „provocări” pe piaţă, aşa cum e terminologia clasică. Veniturile companiei pe trimestrul 3 din 2023 au adus o scădere de 5.5% faţă de aceeaşi perioadă de anul trecut. 

Pe de altă parte ni se promite faptul că în 2024 Sonos va culege roadele investiţiei sale în R&D şi va intra pe piaţa nouă, care valorează mult miliarde de dolari. CEO-ul se aşteaptă ca acel produs nou să genereze 100 de milioane de dolari în anul fiscal 2024, mai ales în a doua jumătate. O scăpare a unui email din companie a ajuns la Bloomberg, dezvăluind că există o echipă dedicată pentru căşti la Sonos.

Problema e că mailul menţiona şi tăieri de joburi anunţate curând şi o schimbare de strategie. Am putea vedea şi roadele achiziţiei companiei Mayht, startup care a revoluţionat modul în care componentele mici generează sunet puternic pe căşti. Sonos anunţa acum un an că intră pe 4 noi segmente de produs. Unul este Sonos Pro, un abonament pentru business-uri care vor să redea muzică, precum restaurante sau baruri.

Mă aştept acum la căşti over ear şi la căşti de tip buds cu anulare avansată de zgomot. Poate şi un parteneriat pe zona de gaming? 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Sonos ne pregătește primele căști din portofoliu? Oferă un teaser pentru un „produs major în 2024”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă