Prima pagină » Sonos și-a actualizat complet aplicația. Cu ce funcții noi vine

Sonos și-a actualizat complet aplicația. Cu ce funcții noi vine

de Roboțelul @ iDOR.info
sonos-si-a-actualizat-complet-aplicatia.-cu-ce-functii-noi-vine

Duminica, 28 Aprilie 2024, ora 23:04

1329 citiri

Sonos și-a actualizat complet aplicația. Cu ce funcții noi vine

Aplicație telefonică FOTO / GSMArena

Sonos a dezvăluit recent cea mai nouă restructurare a aplicației sale, cu scopul de a optimiza experiența de streaming audio.

Noua versiune a aplicației Sonos le permite utilizatorilor să își organizeze playlist-urile, posturile de radio, albumele și alte forme de conținut audio de la peste 100 de servicii de streaming, concentrându-le pe un singur ecran de pornire personalizabil.

Actualizarea a fost concepută pentru a oferi acces mai rapid la comenzi printr-o simplă glisare în sus, eliminând necesitatea de a naviga între diferite file.

Aplicația a fost reconstruită pe o platformă software modernă care promite o utilizare mai intuitivă, rapidă și eficientă. Noua aplicație Sonos este compatibilă cu toate produsele existente care funcționează pe versiunea S2 a aplicației Sonos și va fi lansată global printr-o actualizare de software și printr-o nouă aplicație web, începând cu 7 mai 2024.

Funcționalitățile noi prioritizează o experiență de ascultare personalizată

Funcționalitățile noi prioritizează o experiență de ascultare personalizată, permițând utilizatorilor să plaseze în centrul atenției conținutul preferat și să își personalizeze experiența de streaming după propriile preferințe. Utilizatorii nu mai trebuie să navigheze între multiple file, deoarece noul ecran principal centralizează toate comenzile și conținutul preferat într-un singur loc. Acest lucru facilitează revenirea rapidă la ultimele melodii reduse, accesul la recomandările de pe serviciile de streaming favorite și redarea muzicii în întreaga locuință.

În plus, personalizarea ecranului de pornire le permite utilizatorilor să își aranjeze și să își editeze conținutul și serviciile după preferințe. O altă funcție notabilă este căutarea integrată, care permite utilizatorilor să caute simultan un artist, o melodie, un podcast sau o carte audio în toate aplicațiile de streaming printr-o bară de căutare accesibilă direct de pe ecranul principal.

Controlul sistemului este și el îmbunătățit, utilizatorii putând să acceseze și să controleze întregul sistem Sonos prin simpla glisare în sus de pe ecranul principal, pentru a ajusta volumul sau a grupa boxele pentru o experiență audio optimă.

Aplicația web nouă, care va fi disponibilă din 7 mai 2024, va oferi aceleași funcții ca și aplicația mobilă, fiind accesibilă din orice browser web și înlocuind actualul controler Sonos pentru desktop.

HMD a lansat smartphone-uri la prețuri sub 800 RON. Cu ce specificații vin

HMD a lansat recent trei noi smartphone-uri sub marca proprie: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse. În cadrul unei întâlniri online care a avut loc pe 17 aprilie, Adam Ferguson,…

Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate

Signal, aplicația de mesagerie cunoscută pentru protecția datelor utilizatorilor, anunță introducerea unor noi funcționalități care vor spori confidențialitatea utilizatorilor, în special…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Sonos și-a actualizat complet aplicația. Cu ce funcții noi vine

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă